|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pu,pu ,pu pomjeri se sa mesta Pitt odmah
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Hahhahaah,ojebote ja mislim da vi mene zamisljate kako idem ulicom,i sve zenske napadam.napastvuje,stajaznam sta jos,ma nijeeeee,vjerojatno sam drustveno zanimljiv,mozda imam lijepu pricu.zanimljiv je posao kojim se bavim,i sto sam rekao sto puta,drigaciji sam,nisam rekao da sam bolji,losiji,nego drugaciji,sto je ocito interesantno,a o svojem genijalnom umu da niti ne pricam,,,buahahahahah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pu,pu ,pu pomjeri se sa mesta Pitt odmah Salim se nedao Bog,zeznuto je to,sala!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Megi...nije ni pričest, nego sakrament koji dolazi nakon pričesti...eto tako!  Megi...eh...srcu ne možemo narediti...možda simpatija ima neku drugu simpatiju... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Izvini Pitt,ali presmjesno je to sto si napisao I ja sam isto drugacija, najljepsa i najpametnija,pa mi se simpatija ne javlja , zasto? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa to sto si najljepsa je nebitno,to ti samo moze biti otezavajuca okolnost,najpametnija?E to ces se morati potruditi,a ne javlja se sto mu nisi dala broj,,,buahahahaahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Blago se meni,ne znam ni sta je to , za plakati majke mi.... Sve je moguce Gigi,al ja sam vec rekla da je STOKA ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Osim toga nisam ja ljubavni svajetnik,da jesam prvo bih sebe posavketovao,,,buhahahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt rekao si da nas zaa sve mozes savjetovayti
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Samo u drustvenim znanostima i aktualnim stvarima,a za ljubav me ne pitaj,,,buahahahah
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|