Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pa mlada zato sto je mlada,ne kuzim to!?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Vidi vidi sto ne zna sta pise tye susjeda ostala tu pa te nije tu Nista sew ne moze povezati,izgleda da te dobro zavrnula ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nismo mi Gigi krivo razumele, vec on ne zna sta pise, tako je to kad si zlajubljen... Ma znas..... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pittko...ništa ja tebe ne kužim...ja sam mislila da ste barem u nekom kumskom odnosu...a ti je zoveš kuma tek tako? Ajajajaj... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Mislim da ste pogresno shvatili cijelu stvar.to je nema druge!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma jesmo njenom sam bratu bio kum na krizmi,ako tko razumijeje sta je krizma/firma!E tako smo kumovi.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja mislim da si nas ti naveo na to da pogrešno shvatimo...to je to, nema druge... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Krstenju?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
GiGi je napisao: Ja mislim da si nas ti naveo na to da pogrešno shvatimo...to je to, nema druge... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I ja mislim,ili je sam sebe zavaravao da mu je ona djevojka i sad je napokon shvatio da nije bila
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma jesmo njenom sam bratu bio kum na krizmi,ako tko razumijeje sta je krizma/firma!E tako smo kumovi. Može i berma...tako mi u GK kažemo... 
|
|
|
|
|
|