Hajde da vam ja probam objasniti.
Dodjem ja da igram i napisem Istina ili Izazov...iduci takmicar koji se pojavi kaze sta bira i dalje se igrate.
Istina je jasna..i pomalo dosadna hehe. Msm postavis pitanje i igrac treba da kaze istinu. Sad mozda je i zanimljivo kod provokativnih pitanja, ali uvijek mozes naci fin nacin da 'upakiras' svoju istinu. Iako se podrazumijeva da na bilo kjoj temi da pisemo ili odgovaramo odgovaramo samo istinu i nista drugo nego istinu

Izazov..e to je zanimljivije. Izazov moze da bude svasta. Stvar je domisljatosti izazivaca.
Izazov ne mora da se rijesi SADA i ODMAH....i to ej stvar izazivaca. Igra se nastavlja opet normlano. Ako meni Anja kaze npr Izazov i ja joj zadam izazov na pp, ostali nastavljuju normlano da se igraju kao da se nista nije desilo.
Npr...ja sam od Tw dobila Izazov da napisem erotske price za 4-5 forumasa i da poslije objavim njihove reakcije. Odmah mi je dala rok od nekih 10-ak dana jer je logicno da se takav izazov ne rjesava odmah. Morala sma smisliti nesto zanimljivo pa sma im price pricala kao snove hehe...a ja inace ne sanjam, msm ne sjecam se svojih snova. Svaka je morala biti razlicita i nisam im odmah pisala...trebalo mi je i vremena za tako nesto.Ali je svaka pocela isto hahahaha..e zamisli, ja inace ne sanjamkao sto znas, ali vidi sta mi se snoc desilo hahaha

... U medjuvremenu ljudi su se i dalje igrali Istine ili Izazova.
Poslije je smijesno bilo vidjeti reakcije forumasa kada su skapirali da je Izazov u pitanju hehehe.
Just kao sto vam je napisano je imala izazov da na svakom postu napise 'dabogda' pa nesto..svaki put drugacije.
Pomalo je smijesno kad je neka ozbiljna prica u pitanju pa ona na kraju posta napise dabogda pa nesto hahaha. Znaci izazovi se ne moraju odvijati na pp(na pp se samo kaze)...mogu i javno, ali cilj je da izazov ispunis. Cjenkas se sa izazivacom oko vremena izazova i smisljas kako ga sto bolje odraditi.
Nadam se da vam je malkice jasnije.
Ovo mi je sve Laki izdiktirala a ja vam samo prenosim njene rijeci