Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 22 Jul 2025, 10:26

Autoru Poruka
Iskra
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Jun 2014, 23:57
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

mnogo ova stolica vruĆa [zenskismeh.gif]

Slika

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Jun 2014, 23:57
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

Ne raspravljaj se s njom, nabodi je, nabodi je, nabodi jeeee... [cepanje.gif]

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Jun 2014, 23:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

kako jednostavo
mrezu iznad kreveta
i sta to, kako, na sta da je okacim
da prebacim preko onoga kad mi se..
ha, njoj jednostavno

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Jun 2014, 23:59
Korisnikov avatar
rang
rang

pa gde je sad Molena
kako da ga okacim jbt,

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Jun 2014, 23:59
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

Boss je napisao:
Ne raspravljaj se s njom, nabodi je, nabodi je, nabodi jeeee... [cepanje.gif]

sad si našO da pevaš [10.gif]

Slika

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 12 Jun 2014, 00:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Ma pevao bi ja i na ''ja imam talenat'' ali sad niko neće... samo se Anja javila... ali dobro, ne mogu nikome da prigovorim jer ranije ja nisam hteo... [d_coffee.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 12 Jun 2014, 00:01
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

ja samo da kazem da je pitt opet malo zaspao

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 12 Jun 2014, 00:02
Korisnikov avatar
rang
rang

zna li koja od vas frulu da svira

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 12 Jun 2014, 00:02
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

Senka je napisao:
Pratila sam...naravno da sam pratila...Ali zar misliš da zatrpavanjem teme možeš promijeniti i opustiti ono što je napisano?
I ja prebacim tamo gdje mislim da se takva priča trebala voditi...i onda dođe Laya da mi drži befel i kojekakve lekcije..i da stručno procjenjuje moju moderatorsku ličnost...:lol:...što sam ovo dobro rekla...:? :roll:
Ali,to je Laya...i sada će se sigurno naljutiti...i možda i avatar skinuti...jer,zaboga,mene mogu svi kritikovati,a ja ne smiijem nikoga... [pozz.gif]

Slusaj me sad dobro...ti ne zaslužujes da vodis nikakav forum, jer ne mozes da procenis da li je neko zatrpavao temu ili je pre ulaska na forums pripremio slike, čak i svoju montirao specijalno za ovu temu.
kada budes mogla da procenis kada treba da se umesas a kad ne onda ces mozda moci voditi forum i prebacivati postove.
Znas kako ono kazu....kad umres, ti ni ne znas kako je to, znaju svi oko tebe, isto je i kad si glup.
E upravo tako.
Jeste, ja cu ti drzati i sednicu skupstine ako treba, ali ti ni to nece pomoci da neke stvari strpas u glavu, jer možes ti jos 10 godina imati moderatorske funkcije ali nikad neces znati da ih upotrebis kad treba.
Ja da sam pametna, kao sto nisam nikad vise ti ne bih dosla ovde posle prvog skidana avatara, a kamoli pravila bilo kakav logo i pokusala da animiram nekoga na ovom forumu.
Imas debeo problem sa time ja pa ja i imas srece sto smo svi net zavisnici i nismo pronasli adekvatno mesto, sličnog izgleda, tema i istih forumasa, koje bi zamenilo ovaj forum, da ne moramo sve ispočetka da pišemo i upoznajemo se sa 20 njih, jer da je postoji takvo mesto odavno bi svi otisli kao sto smo i od prvog otisli.
Smatraj i ovu temu svojom kao sto je i forum tvoj, pa je uredjuj kako se tebi svidja a ne većini.
ciao bella

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 12 Jun 2014, 00:04
Korisnikov avatar
rang
rang

LaYa je napisao:
Senka je napisao:
Pratila sam...naravno da sam pratila...Ali zar misliš da zatrpavanjem teme možeš promijeniti i opustiti ono što je napisano?
I ja prebacim tamo gdje mislim da se takva priča trebala voditi...i onda dođe Laya da mi drži befel i kojekakve lekcije..i da stručno procjenjuje moju moderatorsku ličnost...:lol:...što sam ovo dobro rekla...:? :roll:
Ali,to je Laya...i sada će se sigurno naljutiti...i možda i avatar skinuti...jer,zaboga,mene mogu svi kritikovati,a ja ne smiijem nikoga... [pozz.gif]

Slusaj me sad dobro...ti ne zaslužujes da vodis nikakav forum, jer ne mozes da procenis da li je neko zatrpavao temu ili je pre ulaska na forums pripremio slike, čak i svoju montirao specijalno za ovu temu.
kada budes mogla da procenis kada treba da se umesas a kad ne onda ces mozda moci voditi forum i prebacivati postove.
Znas kako ono kazu....kad umres, ti ni ne znas kako je to, znaju svi oko tebe, isto je i kad si glup.
E upravo tako.
Jeste, ja cu ti drzati i sednicu skupstine ako treba, ali ti ni to nece pomoci da neke stvari strpas u glavu, jer možes ti jos 10 godina imati moderatorske funkcije ali nikad neces znati da ih upotrebis kad treba.
Ja da sam pametna, kao sto nisam nikad vise ti ne bih dosla ovde posle prvog skidana avatara, a kamoli pravila bilo kakav logo i pokusala da animiram nekoga na ovom forumu.
Imas debeo problem sa time ja pa ja i imas srece sto smo svi net zavisnici i nismo pronasli adekvatno mesto, sličnog izgleda, tema i istih forumasa, koje bi zamenilo ovaj forum, da ne moramo sve ispočetka da pišemo i upoznajemo se sa 20 njih, jer da je postoji takvo mesto odavno bi svi otisli kao sto smo i od prvog otisli.
Smatraj i ovu temu svojom kao sto je i forum tvoj, pa je uredjuj kako se tebi svidja a ne većini.
ciao bella

Ja samo da kažem da ćemo uskoro otići... [slamka.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu