|
Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Anja je napisao: Boss je napisao: Ni Anja ne zna zašto je odustala, pa je teško verovati da ti možeš znati Molena... Bog dragi ne zna... a tek oni odgovori GiGi na drugoj temi, jedan po jedan... aman, najblaže rečeno čudno...  Boss,tebi cu itekako odgovoriti na postavljena pitanja.Vruca stolica na kojoj je sedela Nicole je bila sve,samo ne vruca. Tebi nisam mogla dati do znanja da ne potenciras ne nekim pitanjima,i kada bih preskakala ti si i dalje insistirao,zar ne?Ako nisi znao sta bi me pitao,nisi morao traziti po neodgovorenim pitanjima,opet odgovor.Ne smeta mi ni sto fakultetski obrazovana devojka,koja meni nije "legla"kao forumas nastavlja sa vredjanjem,kada bude mislila svojom glavom,a ne tudjom znace da ja nisam ni 1,a ni 2.....i da na kraju odustane da mi lepi nikove uz moj nik. Sada cu i njoj odgovoriti,ona je jako neprijatna,nas dve jesmo pisale sve do jednoga dana kada je nisacim izazvana prestala da komunicira samnom,cak je bila i neprijatna.Da li cete vi misliti da sam ja klon ili ne,to je vase potpuno pravo.Bicu klon samo me prestanite vredjati. Boss,ako nisi shvatio,da ti pojasnim.Ja imam potpuno pravo da napustim igricu kad god ja to budem zelela,i veruj mi da ti nikada necu dati odgovor na kome si potencirao. Toliko od mene......tj...klona...sta god da sam samo me nemojte vredjati i ponizavati na forumu. Zašto pišeš u množini ? Koliko sam ja čitao forum, MeGi i Pitt su pisali da misle da si klon. Ja to nigde nisam napisao, za početak... A ne sećam se ni da sam te vređao i ponižavao... ili možda jesam ? Šta ja mislim o svemu tome, to je moja stvar... i ja sam mišljenje zadržao za sebe... Ali imam pravo da izrazim čuđenje nekim tvojim postupcima, to mi niko ne može zabraniti... tačno je da ti možeš da odustaneš kad hoćeš... samo kažeš neću, kao što si i rekla i to je to... Meni je čudno što recimo Moleni (koja ti je ultra mega giga nedostajala kad je objavila da nas napušta) nisi odgovorila na pitanja, a GiGi jesi... i to na desetoj temi... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Boss je napisao: Anja je napisao: Boss je napisao: Ni Anja ne zna zašto je odustala, pa je teško verovati da ti možeš znati Molena... Bog dragi ne zna... a tek oni odgovori GiGi na drugoj temi, jedan po jedan... aman, najblaže rečeno čudno...  Boss,tebi cu itekako odgovoriti na postavljena pitanja.Vruca stolica na kojoj je sedela Nicole je bila sve,samo ne vruca. Tebi nisam mogla dati do znanja da ne potenciras ne nekim pitanjima,i kada bih preskakala ti si i dalje insistirao,zar ne?Ako nisi znao sta bi me pitao,nisi morao traziti po neodgovorenim pitanjima,opet odgovor.Ne smeta mi ni sto fakultetski obrazovana devojka,koja meni nije "legla"kao forumas nastavlja sa vredjanjem,kada bude mislila svojom glavom,a ne tudjom znace da ja nisam ni 1,a ni 2.....i da na kraju odustane da mi lepi nikove uz moj nik. Sada cu i njoj odgovoriti,ona je jako neprijatna,nas dve jesmo pisale sve do jednoga dana kada je nisacim izazvana prestala da komunicira samnom,cak je bila i neprijatna.Da li cete vi misliti da sam ja klon ili ne,to je vase potpuno pravo.Bicu klon samo me prestanite vredjati. Boss,ako nisi shvatio,da ti pojasnim.Ja imam potpuno pravo da napustim igricu kad god ja to budem zelela,i veruj mi da ti nikada necu dati odgovor na kome si potencirao. Toliko od mene......tj...klona...sta god da sam samo me nemojte vredjati i ponizavati na forumu. Zašto pišeš u množini ? Koliko sam ja čitao forum, MeGi i Pitt su pisali da misle da si klon. Ja to nigde nisam napisao, za početak... A ne sećam se ni da sam te vređao i ponižavao... ili možda jesam ? Šta ja mislim o svemu tome, to je moja stvar... i ja sam mišljenje zadržao za sebe... Ali imam pravo da izrazim čuđenje nekim tvojim postupcima, to mi niko ne može zabraniti... tačno je da ti možeš da odustaneš kad hoćeš... samo kažeš neću, kao što si i rekla i to je to... Meni je čudno što recimo Moleni (koja ti je ultra mega giga nedostajala kad je objavila da nas napušta) nisi odgovorila na pitanja, a GiGi jesi... i to na desetoj temi...  Haj ti jos jednom procitaj sta sam ja napisala, jer ja nisam napisala da ista napustam. S Anjom sam razmjenila par pp-ova kad je bila ona stuacija oko poplava i svega jer mi je ponudila pomoc. Pitala me par puta nesto na pp, ali sam joj odgovorila kako jesam...Mozda je jednostavno zakljucila iz mojih odgovora da sam joj 'na mjestu' ...Nekome treba dvije godine nekome samo dva dana , meni nije cudno ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) . Ne mislim da je klon..doduse ja nisam kompetentna za provaliti klona jer ne razmisljam o tome. Pustite curu na miru.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
zarez
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
a šta se ovde radi ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa da ne kaze se dzaba ko cvijet neubrani
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Jel vi to mene namjerno zezate... ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
jok, ja slucajno
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
senka bre?????? sta radis vecito, sta cackas i drkas koji k***c vise
prebacujes i sta treba i sta ne treba, aman vise
u k***c
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
probala sam da prekinem ovo sa anjom, da se malo zezamo na temu stolica i majstorija ali sa vama ne vredi i na to sve dodje senka, a bas je lepo bila mirna, naravno da nije pratila sta se pise i sta ja pisem, vazno da se prebacuje ak' ti tako dosadno idi resavaj ukrstene reci, mani ono sto ne pratis, aj
laku noc
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
laku noc
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 80 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|