Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mene zanima sto je Anja odustala?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ne bih znala...na moja pitanja odavde je odgovorila, ali u drugoj temi... ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Девојке а што не би малко овде променили правила дајте да упослимо Лаки да промени Столицу... постави можда неки кревет с балдахином ил тури нам троножац ко прцко и нараФски инспиративно кренули да "деремо" питањцима ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Je...ako postavi krevet, zaleći ću i spavati...neće biti odgovora... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahah Gigi  Pa mislim da Laki i ima to u cilju..renoviranje i neka nova pravila.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajde...ja pristajem...neka uvede... Ali ne bismo li najprije trebali ispitati Sonaticu...ona se prijavila pod starim pravilima? 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi opasnice hehe  pa ako se ponudila ne vidim razloga da je ne ispitas. Zao mi sto je Anja odustala...sve sam gledala jesu li pitanja koja smo joj postavili provokativna, ali ne nadjoh nista Ja bih uvela pravilo da se ispituje kad si ovdje, msm kad je forumas tu..a ne da s epostave pitanja pa se ceka danima ad neko odgovori...a joook to, tu si ti, tu smo mi i resetanje ide..kao na pocetku...ali nek Laki to vidi sta i kako 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahahahah Ok,Anja izvini Kao prvo ja nisam fakultetski obrazovana, a kao drugo.....Nisam znala da citas postove u nazad po temama....i to bas bas zatrpane postove i da ti jos zapadnu za oci tako detaljno:)) Al aj IZVINI JOS JKDNOM...mada tu nije bilo nikakvog vredjanja.... ali ja i dalje mislim to sto i mislim, mada je to sasvim nebitno, ali eto morala sam napisat.... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
smarate, razmaknite se da Laya odradi svoje, pa se onda guzite  i ovo  specijalno za ovu priliku sam kupila ove fensi rukavice 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
lazo a jel ces onako da sednes kao Sharon Stone