Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Just je napisao: Haj gazda, javi se, nemoj da zezas Just ti bese ono njegova sekretarica!!! Just kada budes videla gazdu molim te prenesi mu da ako se u skorije vreme ne pojavi visi ce za primer ovde!! ima da mu udarim katanac i zabranu za kafanu, nije platio poreze i doprinose!!! P.S. Moze da se dogovorimo oko placanja ako je kod njega kriza kao i u svetu!!! Pozdrav ostalima ko je tu Bubi, Sjaju, Keri......
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
*Twilight* je napisao: Just je napisao: Haj gazda, javi se, nemoj da zezas Just ti bese ono njegova sekretarica!!! Just kada budes videla gazdu molim te prenesi mu da ako se u skorije vreme ne pojavi visi ce za primer ovde!! ima da mu udarim katanac i zabranu za kafanu, nije platio poreze i doprinose!!! P.S. Moze da se dogovorimo oko placanja ako je kod njega kriza kao i u svetu!!! Pozdrav ostalima ko je tu Bubi, Sjaju, Keri...... Ma jok, nisam mu vise sekretarica, pa nisam luda da radim za dž, a pri tom je mnogo zahtjevan...te izmjeni ovo, te uradi ono..ma ne da dusom da dahnes ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Eto gazda i kafa te ceka. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
A ček...možda hoce nešto jače ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Ma,jok,on sada cita i uziva i kaze vid' curke al' navalile,a ja ih kuliram. Znam ja Trifuna,jos dok smo piskili u pesku...Ne verujete u pricu o nasem detinjstvu... Al' dobro...
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Bubi je napisao: Ma,jok,on sada cita i uziva i kaze vid' curke al' navalile,a ja ih kuliram. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sigurno tako
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Gde ste pikili??? ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
bljak, šta ga prizivate... manite se toga
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
SJAJNA je napisao: Gde ste pikili??? ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Kada smo bili mali bre. Sta se krstis...Pa,nismo virili. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|