Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Da Ema...a sve mi se cini da ce tako i biti. Kazu u BiH tek sada ''isplivava' blato i mulj, opet se javljaju profiteri, opet ljudi pocinju da se nazivaju 'vasi' i 'nasi'...sve se skoro pa vec zaboravilo. Jos uvijek ima onih koji ne posustaju, ali ti su isti bili i prije poplava....njima je i prije komsija bio najvazniji susjed, i bilo mu svejedno gdje su ljudi petkom ili nedjeljom....pila se kava i pricalo se o krizi koja je jednaka za sviju bila....Samo im se ucinilo da su nakon poplave mnogi otvorili oci....ali to je blo samo privremeno. Sada i ovo svjetsko nogometno prvenstvo unosi dodatni razdor....umjesto da se raduju, oni se natezu i ebu jedni drugima majku..'nasi' su bolji od 'vasih'. ...te posljedice koje se nose do rata a koje su mladje generacije donijele iz kuce , od roditelja..ni jedna poplava ne moze oprati...na zalost!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Dokle god bude ''naših'' i ''vaših'' priroda će nam priređivati ovakve nesreće... To se zove kompenzacija nad mržnjom
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Boss je napisao: Moram da kažem da tek sad ovo vidim, i da ne mogu da verujem kako mi je promaklo.  Odgovor je NE.  Dakle, neka nova je u pitanju. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Sonatica72
|
|

Pridružio se: 02 Jun 2014, 03:49 Postovi: 114 Lokacija: Beograd
|
Ne mogu da verujem..gde god se maknem, on je tu..ovde još nije banovan..kuku.. ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
_________________ O svemu ću razmišljati sutra.Sutra je novi dan
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Jel ovo kviz, da pogadjamo ko je?  glasam da je Mojne
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Što je s tim čovjekom?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
aha, dumate ko je u pitanju
ajmo kviza, daj senka anketu, da gadjamo o kome se radi
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja ne dumam...ja isto mislim da je Mojne, ne vidim tko bi drugi mogao biti...samo pitam zašto se tako ponaša?
|
|
|
|
|
|