Autoru |
Poruka |
Sonatica72
|
|

Pridružio se: 02 Jun 2014, 03:49 Postovi: 114 Lokacija: Beograd
|
Moram da kažem da mi se čini da sam se ovde već registrovala, ali ne znam sa kojim nikom i ne znam password. Molim admine da brišu taj nik a da ostave ovaj...da ne bude da sam se namerno klonirala pa ću da pravim gluposti. Evo, našla sam..nik je Sonatica, molim da se briše.. Hvala ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ O svemu ću razmišljati sutra.Sutra je novi dan
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Pa kako ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Senka je napisao: Mojne je napisao: umori me ova glupost oko avatara
no, lakše ću otići sa foruma Ma gdje ti da odeš...pa ti si vrlo bitan dio ove naše forumske ekipe...i zajednice...  ...de ti malo razmisli...  je, je vrlo bitan bez njega bi ovo sve bilo nezamislivo ma ne bi imalo smisla
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jel ti to o sebi? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ne sve sam bio, narcis nikada
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Gigi Hvala ti duso ...i dolazim za manje od mjesec ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Dakle...ipak s bebom? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
opet ona hahahah opasno cemo da se zavadimo..pa jel i ovdje treba da dodjem i slusam o tome ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|