Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kuda sam te zacepila !?  .. kakva tuga Mojne...nema mjesta za tugu..iš tuga u pm nego kako si ti danas?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Molena je napisao: kuda sam te zacepila !?  .. kakva tuga Mojne...nema mjesta za tugu..iš tuga u pm nego kako si ti danas? da bilo je to jednog tužnog dana kad si uletela u kafanu gde smo ja i Iskra imali razgovor nisi čitala dovoljno a već ti je izletelo JEL TO NEKO DIRA MOJE DEVOJKE tužna priča pogodi
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jbt Mojne, al' si ti kapacitet i pamtis svaka ti cast  samo pusti...nema nista od toga sto takve stvari pamtis... a da pogadjam ja bih htjela da si DOBRO pa nek bude Odlicno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
nemam pojma Molena osećam se srećno a nemam pojma zašto valjda što sam preživeo virus i iskašljavam krv ili možda što mi se bliži kraj ... voleo bih samo još jednom da umočim ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jbt Mojne gledam dal' da se smijem ili treba da budem tuzna kraj nam se svima blizi ako ti je neka utjeha a za umakanje  ....znas ono, i tata bi sine hahaha
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Eto vidis hahaha. Ne pratim Zex...uzivam kad gledam vjerovao ili ne, meni je to cak umjetnost sta neki do njih rade i kako barataju loptom ovo ono, ali to samo stranjske lige i takmicenja ovakvog tipa kao svjetsko..nase 'livadare' ne zarezujem nikako Vidis, da mi je nagradno pitanje bilo na nekom kvizu sta je Drogba, znala bih , ali odakle je...ni u snu brate haha. Imala bi pomoć prijatelja... t.j. mene...  Valjda bi vodila na neki ručak kada uzmeš sve pare... ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Kad pomisliš da ne može gore, Ana i Jelena ti pokažu da može... kakve glupače... ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|