Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 27 Jul 2025, 13:42

Autoru Poruka
Вучица
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 28 Maj 2014, 18:05
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Žex je napisao:
Ako ova jedna antena u klipu može da izazoze ovakvu kataklizmu onda komotno uništite sve atomske bombe, ne isplati se održavati toliki arsenal.
Ovo u snimku je nekakav predajnik, a HAARP sistem je ovo... Razlika je ogromna...
Slika

Ова једна Харфа Жекс може свашта нешто када је умрежена са својим "сестрицама".... ево шта сам ја и како ко познати "теоретичар завере" нашла, па процени сам, дал сам на правом трагу или ми је што промакло [affraid.gif]

Мозак човека вибрира у фреквентном опсегу од 0.5 до 500 Hz, а најчешће је то до 50 Hz. Сваки уређај који ради на том фреквентном опсегу може утицати на функционисање мозга. Уз нове софистициране технологије је могуће успоставити фреквенције које се дотичу наших ћелијских фреквенција и то није никаква сувише захтевна наука. Све што је потребно јесте знати је усмерити како би утицала на један вид нашег деловања – ментално, физички или емоционално.
Напад искључивим фреквенцијама најсуптилнији је напад на људски организам – то се чини уз помоћ микроталаса из бежичних апарата, или емитовањем одређених фреквенција путем сијалица или већ.... Сталним проласком електромагнетних таласа кроз мозак, чак и када не разговарамо мобилним телефоном, на свим живим бићима се ствара поремећај природних осцилација ћелија.
Какве ово има везе са HAARP -ом?!
Прекопираћу оно што сам нашла на нет-у па ви саберите, одузмите ил већ... а нема никакве везе са "теоријама завере" а ни "владарима из сенке"... мада...
Елем;

ELEMENTARIJUM: Šta je HAARP ?
DR VLADIMIR SREĆOVIĆ: HAARP postrojenje je izgrađeno u Gakoneu na Aljasci, SAD, u cilju istraživanja jonosfere. Jonosfera je deo atmosfere u kojoj se nalaze slobodni elektroni i joni i prostire se od 60 do 1000 km visine. Transmiteri (ukupno ih ima 180) zajedno sa vertikalno usmerenim antenama emituju uzan snop radio-signala u frekventnom opsegu od 2,8 do 10 MHz i velike predajne snage. Napajanje transmitera se vrši iz posebne elektrane i po unapred utvrđenim planovima.

А може и овако...

Program HAARP čini mnoštvo nizova radiotransmitera ogromne snage i odgovarajućih instrumenata za detekciju. Tačnije, sadrži preko 180 antena smeštenih na nekoliko hektara. HAARP je smešten blizu Gekone - Aljaska.
Ovako moćni transmiteri svakodnevno, u kontinuitetu, odašilju preko 3.000.000 vati koristeći 6 generatora jačine 3,6 hiljada konjskih snaga. To je 100X snažniji odašiljač od onih kakve npr u Evropi koristi TV BBC.
Ipak, pulsna energija koju odašilje HAARP može biti više desetina hiljada puta jače.
Vojska SAD-a je sa HAARP-om postavila sledeće ciljeve:
- Komunikacije sa podmornicama u velikim dubinama okeana, pomoću radijacija ekstremno niske frekvencije (ELF- ovi talasi mogu prodreti bukvalno kroz svaku materiju)
- Prodiranje na isti način u zemljino tlo, radi potrebe pretraživanja skrivenih tunela, ili podzemnih skrovišta od vojnog interesa
- Zaštita teritorije SAD od neprijateljskih aviona i interkontinentalnih balističkih projektila
- Uništavanje neprijateljskih satelita
- Raspoznavanje vrsta projektila koji se približavaju SAD teritoriji
- Ometanje i apsolutno onemogućavanje komunikacija na određenim područjima
- Menjanje hemijske strukture viših slojeva atmosfere, odnosno programiranje klime na željenom delu planete
- Izazivanje zemljotresa
- Kontrola mentalnih funkcija u reakcijama miliona ljudi
- Upravljanje zdraveljem ljudi i biološkim procesima na zemlji
Ekstremno niske frekvencije (do 10Hz) mogu se upotrebiti za manipulaciju i rušenje mentalnih procesa i kontrolu stanovništva na daljinu.

Људски мозак производи електрине таласе чија се фреквенција креће између 0,5 и 25 Hz. Такозване алфа, бета, делта и тета фреквенције повезане су са стањима људске свести. Концентрисана пулсна енергија ових учесталости може изузетно ефискасно да промени понашање човека.
Да се разумемо, да би се емитовали таласи веома ниске фреквенције од 8Хз, била би нам потребна антена дужине од 20,000км. Ако се линије Земљиног магнетног појаса искористе као виртуелна антена, и то остаје могуће. Густина слободних електрона, који у спиралним путањама круже око линија Земљиуног магнетног поља, путујући од Северног ка Јужном полу, могу се модулисати помоћу HAARP -а а и тако напајати ову виртуелну антену синусоидним струјама жељене таласне дужине....

Теслин ум је толико био непогрешив када би одустајао од нових могућности за побољшање квалитета живота, али авај, у погрешне руке су ипак доспеле те његове забележене идеје:

МОЋ КОНТРОЛЕ УМА
Нови светски поредак који је великим делом научно и технолошки концентрисан око пројеката какав је, на пример, "Харфа" (HAARP), данас располаже најмоћнијом технологијом за контролу ума. И овај део фамозног војног америчког пројекта, који је концентрисан на Аљасци, проистиче из Теслине "безазлене" идеје о којој је говорио у познијим годинама - да је могуће направити пројектор мисли. Историја механизма контроле ума почела је од тренутка када је ЦИА започела пројекат "Пандора", пише Александар Милинковић у књизи "Теслино тајно оружје".
По аутору ове књиге, основни циљ овог пројекта било је: истраживање утицаја прецизно модулираних микроталасних зрачења на функције мозга, а шеф тог пројекта, је на почетку био др Рос Еди.
Његова истраживања на Институту за испитивања мозга, при Калифорнија универзитету, показивала су да је могуће контролисати људско понашање и реакције уз помоћ електромагнетске (ЕМ) радијације. За ове таласе се везују сви експерименти контроле мозга, јер модулиране емисије микроталаса најефикасније пролазе кроз кору мозга, иначе веома отпорне на ЕМ зрачења ниског нивоа. То практично значи да ће ЕМ таласи са подешеном фреквенцијом одлично послужити за пренос сигнала и порука до мозга, на сличан начин као што су радио-сигнали прилагоћени да пренесу музику или говор до радио-пријемника.

РИЗИК ЕКСПЕРИМЕНАТА
Деловање ЕЛФ технологијом може да се усмери и на читаве организације или земље које не показују "подобно" понашање. У предузећима или агенцијама систем се размешта по свим просторијама, тако да изазива неповољну радну атмосферу, слично зградама лоцираним на изворима штетних зрачења. Један од стручњака за парапсихолошке феномене, са сопственом агенцијом у Бечу, Минхену, Женеви - познат само под псеудонимом Раса - лично је пратио неке експерименте америцке владе који су се односили на манипулације људским понашањем. Његова прича потврђује фрапантну безобзирност у раду са људским "материјалом".
"Имао сам прилику да разговарам са људима који сарађују у пројектима НАТО за ВНД (виђење на даљину). У једном од њих учествује и генерал мајор Алберт Стаблбајн. Рекли су ми да и они користе сличне моделе, па сам их питао да ли су им познате и негативне последице ВНД. Моја сазнања су говорила да у случајевима када се постигне потпуно физичко раздвајање, као у чувеном "филаделфијском експерименту", то може да траје само два-три минута. Питао сам их да ли знају шта се догађа када се вратите са таквог путовања, јер тиме оштећујете електромагнетско поље око себе и за кратко време губите памћење. Када сам им рекао какву штету такав процес може да нанесе централном нервном систему (имате утисак као да су укључени сви аутомобилски аларми у граду) и питао, да ли знају како такво оштећење може да се поправи, рекли су ми да не знају, а ти људи раде за врхунску армију света!"

Најпре је била енергија, потом материја

И за крај ове моје приче о "Харфи на којој анђели не свирају", поставићу вам линк Светозара Радишића бившег портпарола Војске Југославије, иначе пуковника у пензији, доктор наука из области теорије ратовања, стручњака и експерта за војне стратегије и доктрине, а посебно за неоружане облике агресије.
http://www.vaseljenska.com/misljenja/ha ... kalni-rat/

хмм баш је безазлено... но питам се, где ли смо сада згрешили па нас казнише с полавама [smilie_denk_47.gif] а ту и није крај, кренули су и земљотреси... ускоро нас очекује суша у то могу да се опкладим... а мирни смо ко овчице... чак ни на муФке не реагујемо цццц... тотално апатични...пих а није Харфа зар не?! [smilie_denk_47.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 28 Maj 2014, 22:31
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Vucice, dok su se rusi i ameri spremali da lete na mesec, ljudi su od toga pravili viceve. niko nije mogao da pretpostavi da ce za koju godinu Gagarin poleteti u svemir a da ce Armstrong da se direktno ukljuci u drugi dnevnik :D
tako je i sada, HAARP postoji, radi punom parom, ameri imaju najpovoljniju klimu za proizvodnju zitarica a na ostatku planete se desavaju klimatske promene. ljudi opet prave viceve o tome a za koju godinu cemo morati da narucujemo i placamo vedro i suncano nebo.

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 28 Maj 2014, 22:34
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Koje gluposti!

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 28 Maj 2014, 22:39
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

reci im pitt kakvi bre doktori nauka analiticari i istrazivaci sta oni znaju :D
lebe mekani...

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 29 Maj 2014, 10:43
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

kad ljudi misle da sve znaju a pojma nemaju [smilie_girl_303.gif]

Slika

Vrh
MARRIIN
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 29 Maj 2014, 12:05
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39

Iskra je napisao:
kad ljudi misle da sve znaju a pojma nemaju [smilie_girl_303.gif]

Tačno..ja priznajem,nisam vam dorastao [dzokac.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 29 Maj 2014, 12:09
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

i ja priznajem sta god Mare kaze [dzokac.gif]

Vrh
MARRIIN
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 29 Maj 2014, 12:11
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39

Molena je napisao:
i ja priznajem sta god Mare kaze [dzokac.gif]

Lepa,pa ti si prisutna..kako te nisam primetio..moja greška [smilie_girl_183.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 30 Maj 2014, 15:29
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

jel neko vidio onog Trileta ovih dana? ... da nije izgorio slucajno [dzokac.gif]

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 30 Maj 2014, 22:36
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

a di je Mare ... [images/smilies/dostavise1.gif]

Slika

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu