Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
dajte neki predlog ljudi. ovaj trailer obecava ali ne mogu da nadjem film sa prevodom. film je najavljen kao hit. ako neko nadje neka postavi link.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
"Naše majke, naši očevi" (orig. " Unsere Mütter, unsere Väter", 2013.) imdb 8.4/10  Za sve koji vole tematiku WW2, prošlogodišnje ostvarenje (u obliku miniserije - 4 epizode), ovaj put iz njemačkog kuta gledanja. "Naše majke, naši očevi" nije megalomanski blokbusterski povijesni spektakl (uostalom to niti ne očekujemo od europskog filma), ali je lijepo ispričana priča (zasnovana na stvarnim likovima i događajima) o 5 prijatelja i bešćutnom ratu koji ih razdvaja. Svakako za preporuku!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Hej, gledao sam ovo Pikardinjo... Stvarno dobro ostvarenje... Nešto kao ''Letters from Iwo Jima'', samo nemačka verzija. Volim da pogledam i drugu stranu priče, naravno pod uslovom da ta priča prati stvarne i realne događaje koji nisu pokušaj izvrtanja istorije.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Odgledala sinoc...nije los film. Film je triler koji prati djevojku koja zavrsava u zatvoru za mlade nakon sto je ubila ocuha koji ju je zlostavljao. Ubila ga je slucajno, ali zakon rece 4-9 godina. Tu njena patnja ne prestaje jer se zlostavljanje nastavlja i u zatvoru gdje otkriva slozene odnose, drogu, dusevne bolesti, sexualne odnose sa zenama, i dalje zlostavljanje... i konacna njen put do iskupljenja. Prica je teska ali odlicna. FILM- JAILBAIT ...nema neku ocjenu na IMDB ali nije uzalud izgubljeno vrijeme ako ga pogledate. 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moli, prvom prilikom pogledat ću ovaj film. Sviđa mi se tematika. Hvala na preporuci!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ovako...jučer pogledah dva filma...i bijahu mi dobra! Evo ovaj prvi će se Megi svidjeti...sigurna sam! Ukratko...radi se o tipu (Ben) koji prevari svoju djevojku (Amy) s drugom djevojkom (Madison)...i što onda? Pa ta Madison poludi kad joj on kaže da je sex s njom bio pogreška i da voli svoju djevojku. Postepeno se otkriva da je Madison manijak... ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Drugi film ste možda već i gledali...ali ja sam jučer prvi put i jako, jako mi se svidio...jedna topla obiteljska priča...pomalo tužna... I da...nemojte ga gledati gladni jer ima puno dobre hrane u njemu pa će vas guštirati!
|
|
|
|
|
Gorštak
|
|

rang

Pridružio se: 06 Sep 2013, 21:00 Postovi: 609
|
GiGi je napisao: Ovako...jučer pogledah dva filma...i bijahu mi dobra! Evo ovaj prvi će se Megi svidjeti...sigurna sam! Ukratko...radi se o tipu (Ben) koji prevari svoju djevojku (Amy) s drugom djevojkom (Madison)...i što onda? Pa ta Madison poludi kad joj on kaže da je sex s njom bio pogreška i da voli svoju djevojku. Postepeno se otkriva da je Madison manijak... ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif) ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Oavj film pogledah jučer...nekako je divan, romantičan...baš pravi ženski...ali i dečki mogu gledati... Riječ je o dvoje mladih čiju ljubav ne podržava otac djevojke...ako vas zanima što je sve momak spreman učiniti zbog ljubavi, pogledajte film! Ja bih takvog! ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е Ђиђо фала ти на препорукама, баш см се мислила који филм да "избунарим"...
|
|
|
|
|
|