Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
NEZANIMLJIVO
ali kad ti sednes,ima da bude kao Trenutak istine 2 miliona gledalaca:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Cao Nicole ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) ... obecala sam neka pitanjca. 1. Koliko ljudi zbilja zna 'pravu' Nicole? 2. Koliko tvojih tajni ne zna ama bas niko? 3. Da mozes sutra birati zivot, da li bi to bio isti grad , ista drzava..ili...? 4. Kakav je tvoj stav o prevarama, i djelis li ih na emotivne i fizicke?..postoji li razlika ili je prevara PREVARA? 5. Koji su tvoji poroci? 6. Kada prolazis pored izloga ogledas li se 'u hodu' ?  7. Znas li gdje je Trinaescina? Hehe 8. Vjerujes li u 'fuck friendship relationships' ? 9. Tvoje najbolje dosadasnje putovanje? 10. Ima li neki hot napeti profesor/ucitelj s kojim djelis zbornicu?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
11. Imas li 'tihu patnju' ? 12. Koliko ste ti i sestra razlicite? 13. Koji je tvoj hobi? 14. Koje je tvoje misljenje o slovencima kao naciji? 15. Ides li na nudisticke plaze? 16. Sta mislis o borama na zenskom licu? 17. Kakav je tvoj stav o sexualnim pomagalima? 18. Hipoteticki....nalazis se u restoranu i radis kao konobar, dolazi ti kao gost Toni Cetinski pjevuseci neobavezno 23 prosinac i sjeda za sank....sta ces prvo reci i uraditi? 19. Ides ulicom i muskarac osamari zenu...kakva je tvoja reakcija, da li bi se uopce umjesala? 20. Sex na plazi..da ili ne i zasto..pjescana ili stijene? 21. Rusija ili USA ? Toliko od mene.... ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ovde svi lice jedni na druge
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Vidi Molene... polako draga Molena, polako...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Gologuza uhvatila i ne pusta.Nije ti to Andjelka,olabavi malo 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
haj ne zezajte... Boss, sta sam sada skrivila ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ništa Moli, ne brini! Voli ona odgovarati...ionako svakodnevno odgovara na masu pitanja...možeš misliti kako je to kad navale đaci...ovo ovdje je mačji kašalj!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mogu ja i gore..tj bolje, ovisi kako se gleda he he 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ma zezam se... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|