|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
каква јеротика јбтееееееееее с ове четири последње сличке ауххххххххххххххх какве ми могућности све пролазе кроз мисли Мооооо давај јоште ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hahahaha..jerotika jasta. Hvala vam  Uzivala sam maximalno jer ovo i jesu mjesta za uzivanja....ovdje dodju ljudi pa provedu cijeli dan..piknik,setnja, obilasci, klopa...igra..perverzija i gotovo 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јоооооооооооооооо винарија па да мсм шта ја видим цццццц па то је страшно мераклијски а то с преверзије хммм за то треба ипак бити уметник нараФски ко ми ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) само настави да нам овако лепе сличке показиваш ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mama Africa Restaurant & Bar... ''and is not just a restaurant''...jedno od poznatih ili mozda i najpoznatijih turistickih odredista za klopati, popiti i dobro se zabaviti u Cape Town-u. Obicno su takva mjesta izvikana ili se vremenom pokvare...Otisli smo da vidimo u cemu je 'kvaka'...nema kvake, jednostavno odlicno! Savrseno mjesto u kojem je super klopa, jede se cak i za ogromnim sankom, piju se domace pive ili domaca vina, svirka je uzivo obavezno i to lokalni africki bend, osoblje je izmiksano i svi su super ljubazni. Cak i preljubazni hehe...dobila sam ljubavnu poruku na papiricu od konobara sa brojem telefona i njegovim impresijama hahaha, a na kraju porukice koju mi je napisao na mali papiric i time me vratio fijuuuuu, jako puno godina unazad hahah, napisao je ''you killing me softly''  ...definitivno mi popravio vece, a moji su naravno odmah skocili na mene. A samo sam bila ljubazna i neobavezno caskala Ako ikada odete ... obavezna preporuka i mjesto za posjetiti.  luster napravljen od coca-cola flasa...   
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|