Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
stao je bas kad je najzanimljivije
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Evo ovako nakon dugog istraživanja komp je izbacio ove parove: Senka&Casual Iskra&Marrin ASG&Boss Megi&Trile Anja&Žex Laža&Zlobny Tw&Pitt Vučica&Koja ....ostali su zasad neraspoređeni,tako je glasovao stroj!Hvala vam! ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kojom tehnikom je došlo do ovih rezultata? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
GiGi je napisao: Kojom tehnikom je došlo do ovih rezultata?  Krivo ti što nije GiGi i Boss ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma jok... Krivo mi što Jurgena nema...eh!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
On nije forumaš... a ti Pitte stvarno nisi fer... menjaj to da se GiGi ne naljuti...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja da se naljutim na Pitta? Gotovo pa nemoguće... Znam ja da Pittko za mene čuva samo najbolje... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Misliš odlične ? 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da...a ti si, kao što to svi već dobro znamo...daleko od toga... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Mala ispravka... daleko iznad toga... ja, pa dosta praznog prostora, pa odličan, pa vrlo dobar, pa dobar...
|
|
|
|
|
|