Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jel bar neki dobrog srca? Ma je naravno...pametno ti biraš. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
GiGi je napisao: Jel bar neki dobrog srca? Ma je naravno...pametno ti biraš.  ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
летаргичном.... нећем да спавкам за инат себ
|
|
|
|
|
Gorštak
|
|

rang

Pridružio se: 06 Sep 2013, 21:00 Postovi: 609
|
Вучица je napisao: летаргичном.... нећем да спавкам за инат себ Jel to bolje nego melanholik.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
nemam apetit, a mrzim da klopam na silu. to me malo muci, a sve ostalo je za cistu desetku ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
danas sam spoznala da sam majstor za detalje....otkrila sam nesto nenadjebivo...neke slike su me totalno popravile...cijeli dan se keslerim i osjecam se odlicno...  ... iako dan nije krenuo obecavajuce ovdje, ali ... uvijek su one nepredvidive stvari pokazu najboljima. Zivjeli 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pa otkrij i nama šta je nenadjebivo... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne mogu Boss na zalost...morala bih slike pokazati a to je nesto sto ne bi shvatio nikako pa ne vidim ni smisla..., a i ne smijem otkrivati te slike na forumu  ma ... ko mene jos shvata ozbiljno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ja. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
to zato sto sam ti rekla da si majstor za ''svakakve'' situacije... eeee znam te zemljak ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|