Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ovdje mi je najbolje i najmirnije....pa da nastavim ja .  
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e a vidi ha...na invalidsko mjesto se parkira.msm mozda je i invalid ne bih dusu da grijesim, ali...stvarno, really!??? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
gle, u ovo ne stanu kolica tako da ne priznajem
nego, kako crnci tamo žive znam da je ovim bijelima i više nego dobro
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i onima je vise nego dobro...zive jednako i imaju jednaka prava. samo sto je generalno misljenje, a nije stereotip da su crnci ljencuge i nisu bas neki radnici i pare bi svi ''na guzove'' i kratkorocno razmisljaju...ali onaj ko hoce da radi i da ima...ima i dobro zivi. taj dio kontinenta je totalno drugaciji od ostalog djela...ali u svakom pogledu.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
bogata zemlja u svakom pogledu, puna dijamanata, zlata, svega + kapitalizam i kakva takva demokracija
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moli...što lijepo ne priznaš da je to tvoj auto?  Nadam se da ćeš me provozati jedan đir... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|