Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
laki aj mlati po jajima ocu palacinke,kad se vratim kuci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja sam svoja jaja izmlatila pa dobila dvoje dece, na tebe je red, a palacinkeeeee, to sutra
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
 ... u jbt sta da su u finalu oko nekog muskarca 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A da i Layu ubacimo u trku za Casa? ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
svi su u utrci....samo ko dadne glas za koga. na kraju brojevi glasova i misljenje strucnog zirija 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Neću vas tući....igrajte se... Mada...sličnu temu sam arhivirala jer nije shvaćena svaki put kao igra. A za Casa...pa...evo,ja bih da odlučim...  Mislim da nije interesantno da ja trepućem sa njim po forumu...iako je on jedini sa kojim bih trepkala... Ali,nađem ja načina da svoju naklonost ka njemu iskažem  A on je već trepkao po forumu...nije da nije...(Molena,javi se)...pa tw...itd...itd... U nedostatku Julije na forumu(Cas,izvini,ali ne možemo uvijek imati ono što poželimo),ja mu određujem Vučicu za partnera jer mislim da ona najljepše trepće od svih forumskih dama. I jednostavno,želim gledati kako će njih dvoje trepkati jedno na drugo... 
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Senka...ova igra ima ipak malo drugačiji koncept od one...a cilj je samo dobra zabava!  Tko se ne bude zabavljao, Gigi će ga tući i za uši vući! Eto! Vidi ti Casa...tek sad vidim koliko je taj švrljao...Casanova u najmanju ruku...s gitarom u ruci i snenim pogledom!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Poslednji put menjao GiGi dana 13 Maj 2014, 13:09, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ko pobjedi ima da trepce...nema isprika kojekakvih i miniranja igrice. Gigi pisi...i dodaj, vucicu na listu...zanimljivo svakako.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da rezimiramo...za sada su u igri za djevojku mjeseca: Senka Julija She Laya Vučica
|
|
|
|
|
|