Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ti si htela da kazes da je suprotnost osecanjima ta ravnodusnost a u osecanja spadaju: ljubav , mrznja i sve varijante istih
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Trile ti si rekao da je ravnodusnost u sredini..nisam ja. Ja mislim da ona dolazi nakon svega...ako dodje i kada dodje.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
triletu prvom da biramo net devojku. on ce biti zauzet a mi ostali forumasi cemo dobiti sansu da i nas forumasice primete
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
tvoje pitanje je bilo -sta je suprotno od ljubavi
je li ti tako u svemu brljas ni pitanje ne znas da postavis kako treba a o odgovorima tek da ne pricamo
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Tako je.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ti Casualu, nemoj da ti dodjem ja sad tamo, znas
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Molena je napisao: Tako je. sta 'tako je' izgubila si se u praznoj prici, pa prekidas
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ne, nego ti kao i obocno sjebes pricu. I ne mogu da se naganjam s tobom....ko je shvatio shvatio je...ja sam ravnodusna po tom pitanju, kapiras.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Meni je nevjerojatno da netko može biti ravnodušan...kad ljudi kažu da su ravnodušni prema nekome, to obično nije tako - obično su ih ti ljudi povrijedili pa bi oni htjeli biti ravnodušni, ali ne mogu. Ne možeš biti ravnodušan...to je odsutstvo svakog osjećaja...ja u to ne vjerujem!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
znao sam, ako nije po njenom iskrivljenom misljenju onda nece da se naganja