Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: Znas li ti Gigi koja je suprotna rijec od LJUBAV? ..razmisli dobro. Na prvu bih rekla mržnja...ali znam da je neka caka u pitanju...hmmm... Cas...nije li bolje da svaki mjesec jednom forumašu nađemo curu...a ne da svaki mjesec svi budu u igri jer takva tema već postoji... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Cas hoce da kaze da mu je krivo sto ja hocu da bojkotujem...kazem ti da je ova igra iskreno savrsena za njega...nece biti cile-mile, skrivanje i folovi golovi..iskrena pisanija. Znaci slobodno me ban....tananana 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Molena je napisao: Znas li ti Gigi koja je suprotna rijec od LJUBAV? ..razmisli dobro. Na prvu bih rekla mržnja...ali znam da je neka caka u pitanju...hmmm... Gigi ....Ravnodusnost!!...sada razmisli 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
joj, koji smor ajde da pricamo o plitici
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hajde vatreni smoru smiri se....kada Trile bude na redu taj izbor necu da bojkotujem nema tih para 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ma nidje veze ima sa jedne strane + a sa druge - to tvoje je sredina, sama rec kaze, ravnodusnost
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne vjerujem Trile...i kod ljubavi kod mrznje imas neke osjecaje ali kod ravnodusnosti nema nista...ravna linija mislim da ne postoji gori osjecaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja se pitam...može li netko uistinu biti ravnodušan?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ako je ravnodusnost sa jedne strane a ljubav sa druge, kao suprotnost gde je onda ta famozna mrznja? po tvom onako
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma kako ne moze Gigi....znas ono '' I don't care '' i ne postoji ruzniji osjecaj.
|
|
|
|
|
|