Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nema tu neće se javiti...prisilit ćemo... Uostalom...sigurna sam da bi se bar neka javila...a forumaši bi birali, ali argumentirano... Dakle, ne samo bubnuti za Casa je ta i ta...nego zbog čega misle da bi ta najbolje odgovarala...  Joj...sad mi se sviđa ideja! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Da Cas..tebi bi to odlicno doslo da se napokon oslobodis i opustis, pa makar i kroz fejk igru  Slazem se Gigi..pokreni igricu sto prije, ja bih da budem u ziriju ako ikako moze..znaci van konkurencije, nema smisla he he. A dobra sam za ziri vjeruj mi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
e pa ne moze to sad tako ja necu u konkurenciju. svi smo u konkurenciji. pa kako forum kaze, to je to  fijuuu pitta da uparimo da ga vidim kako tepa cico mico kuco 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ja sam te vec ''oprobala'' hahahah...treba i drugima ostaviti prostora haha...znaci van konkurencije jbt , a mora neko i u ziriju da bude, jel tako..tako je 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ako pokrenemo akciju ti si Cas prvi jer je od tebe krenula ideja...  A onda je na redu Pitt...pa ostali... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma Pitt je van konkurencije....njega sve vole i nema odgovora zasto je neka stvorena za njega, jednostavno ZATO i to je dovoljno  pozeljan, pametan, i trazi maratonske veze a ne kres kombinacije...Gigi, tu ce fajt da nastane i sve forumasice ce da se zavade hehe...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Evo, ja neću... Morat ćemo stražare unajmiti...za Pittom će biti prava pomama, to je sigurno ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
I u ovom slucaju i i zboru ja bih da budem u ziriju Gigi...inace nece na dobro. Znas li ti Gigi koja je suprotna rijec od LJUBAV? ..razmisli dobro.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
GiGi ne mora bas od mene da pocne  nego da se otvori tema i spisak forumasa i forumasica pa da se glasa molim lepo. I zurka da traje ceo mesec. Ko bojkotuje, ban. tananana 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Molena ne moze to tako. Cuj opet trazis izuzece