Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
SHE je napisao: kad ce ova senka da mi odblokira p.p. samo ja ne mogu pisati masne viceve ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nije ti blokiran pp...otkuda ti to... 
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kako mi nije blokiran kad mi pitt ne moze poslati p.p. ene sve skici i pisti od muke ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
casual je napisao: GiGi je napisao: casual je napisao: ima li neka nova veza na forumu?
Nema. Sve po starom. Morat ćemo tebe s nekim spetljat.  GiGi pametan predlog. to zbog foruma inace ne bi ja. Sad ću ja organizirati izbor za Casovu djevojku mjeseca! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mogu li ja biti u ziriju Gigi molim te!? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Možeš...  Sad bih najradije otvorila temu...tražimo djevojku mjeseca...pa da svaki mjesec tražimo za jednog forumaša... Al ste me sa Senkom uplašili...ne znam... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahha  ne vjerujem da tebe moze nesto tako uplasiti....pilence malo haha.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Zapravo i ne može...imam Casov pristanak...ali ne znam pod koju kategoriju da svrstam...takmičenja, igre, pričaonicu? 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
nece se niko na taj izbor javiti a ideja je dobra, da biramo par meseca i sparujemo i rasparujemo kako mi hocemo  obaveza sparenih bi bila da kao par funkcionisu i pisu mesec dana na forumu
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Joj Cas...al' znas lupiti i ziv ostati. Bolje da sutim...aaaa, jel tako 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
zasto? ideja je odlicna, sa jedne strane forumasi sa druge forumasice. opcija za glasanje i dobijemo par meseca. i moraju da pisu po forumu, da lepe srca jedno drugome, spomenari da im se usijaju 
|
|
|
|
|
|