Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: ondaK je vrati ![[haveadrink.gif] [haveadrink.gif]](./images/smilies/haveadrink.gif) okačio sam je na retrovizor u autu
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
opa djurdjoooo pazi se.. da te neko ne tresne odpozadi ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
u našem žargonu se to kaze drugačije al bolje da tutim ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: opa djurdjoooo pazi se.. da te neko ne tresne odpozadi ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) :D neće, ne vrckam kad hodam
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: opa djurdjoooo pazi se.. da te neko ne tresne odpozadi ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) :D neće, ne vrckam kad hodam hahahha.. e ludo jedna ajd moram ići ćaoske ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Iskra je napisao: vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: opa djurdjoooo pazi se.. da te neko ne tresne odpozadi ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) :D neće, ne vrckam kad hodam hahahha.. e ludo jedna ajd moram ići ćaoske ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) ćao ! i meni sve drhti kao i tebi kad se sretnemo
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Najgori kablovski operater SBB
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Zanimljivo mi je čitati Žexa i Anju 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
e Kojo al ga reče ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
|