|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Znaci, na sastanku...5 muskaraca, svi onako ''napucani'', kao glume poslovnjake, ali ok, nemam nista protiv, fino ih vidjeti. I raspravljamo o nekim novim strategijama i planovima, nebitno. Ja ogranicena s vremenom jer imam drugi sastanak, i u jednom trenutku pitam koliko je sati...njih petorica imaju cuke brate, velike sjajne satine, fensi smenski, jer to ide uz onaj napucani stajl....ali ni jednom od njih sat ne radi Hahahah, nije mi nepoznato jer sam se vec susretala s tim situacijama, i sa zenama na plesu... Vole da nose sat na ruci pa cisto da se vidi, nema veze sto ne radi i nije u funkciji, vazno je kako izgleda hahaha.., a valjda je i stvar prestiza i fazona..sta li  Jbm ti zivot, dobro je pa se jos uvijek svemu tome smijem. Uglavnom svi se uhvatise telefona, jer u jednom trenu se postidise, ali vec iduceg sa smart telefonima u rukama kao da se nista neobicno nije desilo. Cudna nacija, cudna do bola 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
E svašta Moly... Nose fensi čuke koje ne rade, smartfon statusni simbol.... Mislim da im te čuke vrede brat bratu 10 jura... Ima jeftinih replika koliko ti duša namisli... Mislim da im je to neka vrsta bega od stvarnosti. Beda svuda oko njih, a oni u fensi odelima, sa šljaštećim ''solir'' satovima i kada se pogledaju u ogledalu vide raskoš koje u stvari nema... 'ebem ga. Možda lupetam. Moguće je da je to samo neki šašavi trend, a ja uvek pametujem bez potrebe... hah
Sve me to podseća na 90-e u Srbiji kada si bio IN samo ako si nosio airmax 2. Poželjan je bio i metalni kaiš, kilo želatina, pejdžer, obavezno ''b'ate'', Diadora trenerka upasana u farmerice... Ma ludilo mozga
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma sve je fejk Zex...najbolje kad ti na cesti prodaju satove i cvike i kao original madam hahaha..ja ga samo pogledam ispod svojih original cvika i kazem how yes no original  Nije stvar ni bjezanja, to je taj svijet..ne znaju za bolji i nije trend, to je tako! Vec sma i prije vidjala te cuke na ruci..pa se zagledam, i vidim neko lijevo vrijeme, i cudom se cudila..medjutim, svaki drugi ima sat na ruci koji ne radi, ali sljasti na kilometar ha ha ... jbg.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sta se ti smijes 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa sta da se nosi sat koji ne radi,nosim i ja svoj,ali nije original,vec kineski mislim da je bio oko pola e u Grckoj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
onaj sa Miki Mausom ?
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
sutra ču da spavam do 13h ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Ako već pucaš u nebo, gađaj pravo u Boga.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 126 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|