Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 06:51

Autoru Poruka
casual
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 07 Maj 2014, 09:02
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

ogledao.
Rezija dobra, scene odlicne. Tema filma kako GiGi kaze razbija tabue. Svidja mi se film iz razloga sto je akcenat stavljen na emocije a ne puki sex, i jednu bezizlaznu situaciju ta dva neobicna para. Ali bez obzira na sve oni nastavljaju dalje. Pa nek traje dok traje... :D

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 07 Maj 2014, 09:52
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Drago mi je da ti se svidio Cas...da nisi uzalud utrošio vrijeme... :)
I ja sam u međuvremenu odlučila da mi se film sviđa, unatoč uvrnutoj priči u njemu. :D
Sad još da vidimo kakvo je Žexovo mišljenje... :)

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 07 Maj 2014, 12:59
Korisnikov avatar
*
*

Dobar filmic, svidece se i zexu sigurno...
Vidi ovako, njih dve, zene u srednjim godinama, zgodne, lepe, emotivne, situirane... Ali zarobljene u dobi u kojoj su. S druge strane, dva momka, skolovana, situirana, zgodni su, imaju dobre poslove, meta su devojaka.
ali...
nasli su nesto vise u tim svojim vezama. Svo cetvoro su svesni da je cela prica unapred osudjena na propast i sto duze bude trajala na kraju ce vise boleti. Pokusali su da je prekinu ali nisu uspeli. Imaju neku medjusobnu hemiju, ono "nesto'. I nastavili su... bar sam ja tako shvatio celu pricu.

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 07 Maj 2014, 13:03
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

I ja sam isto tako shvatila priču...baš mi je bilo žao ove koju glumi Naomi Watts kad se onaj odlučio oženiti...
I iznenadilo me na kraju da su oni tajili da se i dalje viđaju...prepredeni su! :)

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 07 Maj 2014, 18:21
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Evo...sjetila sam se još jednog dobrog...u pitanju je drama...meni se baš svidjela...pokazuje što je sve otac spreman učiniti za svoje tek rođeno dijete :)

Izvrstan nastup Paula Walkera, u jednoj od njegovih posljednjih uloga, u iznimno napetoj priči smještenoj u New Orleans u vrijeme udara uragana Katrina.
Nakon što njegova ljubljena supruga umre za vrijeme poroda, Nolan (Paul Walker) se tek počinje boriti sa svojim gubitkom kad dođe do razornog udara uragana.
Kad zbog nestanka struje zaprijeti opasnost da će biti isključen inkubator njegove kćerkice, Nolan započinje očajničku borbu da osigura preživljavanje svoga djeteta, neprestano se suočavajući s novim izazovima koji mogu donijeti tragične posljedice...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 07 Maj 2014, 20:53
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

GiGi je napisao:
Sad još da vidimo kakvo je Žexovo mišljenje... :)

Gigac ''Adore'' je baš po mom ukusu... Film je jako neobičan, kao što Kežual reče, razbija tabue.... Nema šta... Preporučiću ga svima za koje znam da vole kvalitetno ostvarenje.... Iznenadio sam se ... Ono baš [cheers1.gif]

Imam novi predlog... U pitanju je serija
Slika

Ratings: 9.2/10 from 11,112 users
Reviews: 31 user | 7 critic

http://www.imdb.com/title/tt2802850/

Ne volim često da predlažem serije, ali ovu nikako nisam mogao da preskočim... Istinita priča koja će vas u zbuniti, nasmejati, zastrašiti i tako sve u krug.
Bili Bob Torton glumi plaćenog ubicu koji ima nekonvencionalne metode ''rada'', a Martin Frimen igra jednog ne baš potpunog papučića koga bukvalno svi maltretiraju sve dok mu Lorne Malvo (Bili Bob Torton) ne ponudi rešenje koje će rešiti sve njegove probleme. Serija je tek krenula sa emitovanjem, tako da ćete se lako uključiti u istu jer su do sada snimljene tek četiri epizode.

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 08 Maj 2014, 11:04
Korisnikov avatar
*
*

odgledacu film i seriju. Walker nesretni poginuo na pravdi Boga. Bio je odlican glumac, faca je :D
Serija mi deluje ludacki, moram da vidim to.

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 08 Maj 2014, 11:10
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Ne znam volite li i jeste li gledali komedije...ali ova je bila baš po mom guštu:

Dvojica muškaraca u četrdesetim godinama života nedavno su dobili otkaz. Sad pokušavaju ponovno stvoriti karijeru i zapošljavaju se kao pripravnici u uspješnoj kompaniji koja se bavi Internetom - ni manje ni više nego u Google-u. Mali problem između ostalih izaziva činjenica da im šefovi imaju 20 godina.

Billy (Vince Vaughn) i Nick (Owen Wilson) prodavači su čije je karijere jednostavno torpedirao dolazak digitalnog doba. Pokušavajući do­kazati da ih vrijeme nije pregazilo, usprkos nevjerojatno slabim izgledima uspijevaju se ubaciti u Google. No to je samo pola bitke. Sada se moraju natjecati sa skupinom najprobranijih mladih studenata i tehnoloških genija kako bi dokazali da je nužda doista majka svih izuma. Billyju i Nicku istekao je rok valjanosti ili se barem tako čini. Otkrivaju da je u novom digitalnom dobu Google mjesto gdje snovi postaju zbilja, a kako bi zaradili priliku ko­riste sve vještine koje posjeduju kako bi se postali Nooglers (pripravnici u Googleu, kombinacija riječi new/nov i Google), a kasnije možda i Googlers…

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 08 Maj 2014, 21:24
Korisnikov avatar
*
*

GiGi odgledao ovaj sa googleom... Naravno svidja mi se, lak je i dopadljiv i ima lepih recenica. istinitih. Kada je onaj prikriveni kontrolor takmicenja pomagao jednom od dvojice glavnih likova rekao mu je "ti imas put do ljudi. To je izgubljena umetnost". Apsolutno tacno. U eri kompjutera sa hiljadama malih genijaca oko sebe ipak se racuna neposrednost i smek. Zatim kada je onaj drugi lik objasnjavao devojci koja mu se dopada kako je nekada lagao devojke i na lak nacin uspevao da ih impresionira frazama o sazvezdju i konstalaciji svemira... A sada devojke odu na google i provere i ustanove da je suplja prica :D
Da ne detaljisem, cetrdesetogodisnjaci su zakon :D

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 09 Maj 2014, 09:48
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

:lol: :lol:
al' ga pogodi s ovim filmom Gigi hahaha :D
cetrdesetogodisnjaci se bili zakon prije 20 godina, danas su malkice pogubljeni u ovo ''moderno'' doba, ali dobro ... snalaze se na svoj nacin.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu