|
Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kako su lepe ove zene neverovatno
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ova druga ima prelepe zube, bele i u ravni Neverovatno....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e istina...sve su nekako posebno lijepe i ti zubi...uhhhhh, svi ali bas svi imaju lijepe i bijele zube. Doduse nemaju svi lijep zadah sto bi recimo kod takvog osmijeha bilo za ocekivati...ali jbg, ne mozes i ovce i kese..tj novce 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: Ovo je Molena jel otraga?!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ne, to je odnapred
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nema veze sto su nokti takvi kakvi jesu, vazno je da je zlato tu ... ali nije zlato sve sto s'ja  
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kada postavim jos nekoliko slika bice vam jasno zasto sam ovu sliku postavila kao prvu hehe. Malo je reci da sam odusevljena....ali svime sto vam ovaj grad, kao i glavni grad JAR-a nude, iako mi se vise svidja Cape Town, jer cim imaju more sve je drugacije,iako je i Johannesburg gradina u pm...nevjerovatno...cape point gdje je i cuveni rt dobre nade, tabel mountain kao jedno od sedam svjetskih cuda, prekrasne plaze i krajolici..najljpesi zalasci sunca koje sam u zivotu vidjela, inace je nebo ono sto me najvise fasciniralo...nevjerovatno, vidjet cete na slikama...muzeji koji su odlicno odradjeni, mandela na svakom koraku kao ponos juzno-afrikanaca i bijelaca i crnaca, arhitektura, provod, restorani...hrana mmmmmmmmmmmmmmmmmmm..kakva hrana, perverzija, a tek vina i vinarije (nije mi bilo mrsko vuknjariti vina hehe)...ma definitivno savrseno mjesto za zivota ... Nastojat cu vam kroz slike pokazati dijelic onoga sto sam vidjela, a onaj ko je pratio moje slike od prije i Kongo koji je takodjer na ovom kontinetu, pomislit ce u jednom trenutku kao sto smo i mi koji smo isli skupa na odmor pomislili da ovaj grad definitivno nije u Africi  ... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Rt ‘dobre nade’ …. Moram priznati da sam ocekivala vise od samog 'Cape of good hope', iako je plaza prekrasna i puna je turista, ali nista specificno i posebno osim tog nekog osjecaja gdje se nalazis u tom trenutku i prekrasnog pogleda, kojeg nemas bas prilike vidjeti cesto..premocno. Prvo se posjeti Cape Pont gdje se nalazis na najvisoj stijeni u tom trenutku na najuznijoj tocki kontinenta i gdje stojis u sredini i s jedne strane vidis indijski ocean a s druge atlantski i nevjerovatan prizor spajanja svega i spajanja neba sa svim tim plavetnilom....to je to, nema dalje  ) Rt Dobre Nade nalazi se na uscu Atlantika i Indijskog oceana, južno od Južnoafričke Republike na 34 ° 21'S, 18 ° 30'E, samo 52 kilometra do Cape Towna. Rt se prvo zvao Rt Oluje , i kazu da onaj ko ga posjeti u to doba godine kada su izrazene oluje i kada ej zima, mu je jasno zasto je to tako i da je prizor fascinantan, sa olujom i ogromnim valovima, iako je i ovako bio dobar.   
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|