Nego,jucer mi je palo na pamet kako je cijela Juga plakala prije 34 godine...a vidim ovdje to niko nije pomenuo. Tada je izgovorena ona cuvena recenica na drzavnoj televiziji ''Umro je Drug Tito''.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
a pa nismo mi zaboravili našeg druga Tita nego nešto debelo smo skrenuli sa tog njegovg puta upravo sam gledala jedan snimak kad su igrali u Splitu ..Hajduk- Zvezda
ovaj tvoj potpis bas ide ispod tog klipa ''pa kako....''
cuveni snimak....davno gledala, pa i vise puta nemam ja osjecaja jugonostalgicnosti ili zaljenja za nekim tadasnjim vremenom...nemam vremena a mislim da nema ni potrebe samo mi cudno da se niko nije osvrnuo na forumu na taj dan ( a mozda i jeste)...Zalimo za nekim tamo imenima, i proslavljamo svakojake gluposti i obljetnice ... bez obzira na sve ovaj covjek zasluzuje spomendan...Ja nikada necu zaboraviti onaj osjecaj tuge, iako sam dijete bila....mada vise pamtim onaj osjecaj godinu kasnije pa i svaku narednu godinu do raspada Juge, ono vrijeme u 15:15 kada sve stane..kada se jednu minutu u isto vrijeme cijela bivsa drzava ponasa isto....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Ja jesam nostalgična bila i biću .. al da ne filozofiram tek je ponedeljak daleko je kraj nedelje stavila ja nešto malo doduše na .. temi dogodilo se na današnji dan
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 74 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu