Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a vruce , kako drugacije
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...mmmmmmokiceeeee..grl grl..ljub ljub..kako drugacie..pozel'o sam te..  ...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa cao brutalNI ... ja tebe nisam pozel'la,al' mi drago vidjeti da si nasmijan hehe  jel ugrijalo kod tebe? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...maa..dosta sime i zelela..  ..satju ja malo tebe..msm kao..transparentno ovono... ...evo ja sam..sta beshe..sta sam ono !?..cek da vidim gore sta's napisala.. ...aha..ja..nasmijan..ugrijalo !? ..jesam jesam..msm jeste jeste..ako ne i vishe..ma i 2x..ko odavde da tamo i nazad..i jos toliko..  ...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
znaci tamo,nazad,gore,dole sve u svemu uspuhano,zadihano,preznojeno i vruce..pa nije ti ni lose onda  ne sumnjam ja..ti najbolje svojoj guzici znas da ugodis...transparentno govoreci 
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...aa paa..u medjuvremenu samse razvio empatiJski..uGadjam i tudjim doopetima..  ... ...u svakom slucčau..drago bez mila mie vide tite..  ...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i meni je drago da si naucio ugadjati i tudjim doopetima 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Molena je napisao: a vruce , kako drugacije ma šta kažeš ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif) nema kiše a.. očeš malo da ti pošaljemo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Prekrasno! ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif) Sunce sija onako baš žestoko i od samog jutra popravi ti dan! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
necem Iskra kisu..hvala ti  danas je stvarno bilo uzasno vruce i sada izgleda kao da ce kisa da pljusne..sto je normlano jer je kisna sezona...do kraja mjeseca onda ide susna sezona i malo hladnije vrijeme
|
|
|
|
|
|