Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
još puno obaveza-a vremena malo ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...kako ljude nije sram zvati i pitati kako si samo onda kad te nešto trebaju, a inače ni a, ni b od njih?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Hehe, razmišljao sam i ja o tome sto puta. 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jako me nerviraju takvi ljudi. Baš me mogu izbaciti iz takta...pogotovo kad mi mamu gnjave, a znaju da trenutno ne može...al bitno da se njima sredi, teško je prošetati pola sata da sami nešto saznaju...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ili da im nešto kupiš... ili da traže pare iako si 5 puta objasnio da nemaš... ili da, ili da... 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma ja ti to ne mogu objasnit...zvone nam ovdje telefoni već danima...stalno netko...iritantno je...a poslije ne kažu ni hvala...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
A vidi, uvek možeš da isključiš telefon. Problem je kad dolaze na vrata. 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E ima i takvih...susjedi svako toliko zvoncaju...a što ćeš kad mama radi na takvom mjestu...al opet - što je pretjerano, pretjerano je! No dobro...dosta ljutnje...vrijeme je za pozitivu! 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ja sam čuo da je tebe nemoguće iznervirati/naljutiti. 
|
|
|
|
|
|