Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ma da
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...ne znam kako da napravim zadatak iz sociologije djetinjstva...ah!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pitaj tetU google 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Probala sam...ali nema odgovor na moj problem...tj. ima samo djelomičan...ja tu moram komentirati neke umjetničke slike kao da sam upisala likovnu akademiju...jaoj... ![[zaboravih.gif] [zaboravih.gif]](./images/smilies/zaboravih.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pa da, sad je Google kriv što neki ljudi imaju slabo ili nikakvo znanje. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Kad smo već kod Googlea...toliko sam puta naišla na pogrešne informacije...tako da ne vjerujem svemu što tamo pročitam... Pa opet...nekad je čovjek/žena od pomoći... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahah Boss...mangupe  Gigi...probaj raditi pretragu na engleskom.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jesam...ali tko će mi komentirati te ružne renesansne slike djece i usporediti ih s Ariesom? Pa nitko! Ni Google nije toliko lud! ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Možemo li dobiti tačno/opširnije objašnjenje pa da vidimo šta da kucamo u Google pretrazi. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|