Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Danas sam kupio farmerice i po prvi put da mi se svidi boja, kroj... Obično mi se ništa ne sviđa i onako smoren se vratim kući... Ovo je bilo na prvu... Kad nemam pare sve mi se sviđa, kad imam onda mi se ništa ne dopada. Jasno je da pare ljude kvare... heh
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Žex je napisao: Danas sam kupio farmerice i po prvi put da mi se svidi boja, kroj... Obično mi se ništa ne sviđa i onako smoren se vratim kući... Ovo je bilo na prvu... Kad nemam pare sve mi se sviđa, kad imam onda mi se ništa ne dopada. Jasno je da pare ljude kvare... heh Izvini,poenta tvoje price je? 1.Umorio si se 2.Zadovoljan izborom 3.......nesto trece ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Poenta je da sam prvi put ub'o iz prve... To mi se do sada nije dešavalo Bez dodatnih insinuacija, moliću lepo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Žex je napisao: Poenta je da sam prvi put ub'o iz prve... To mi se do sada nije dešavalo Bez dodatnih insinuacija, moliću lepo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Prljava masta i pokvarene strasti ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Anja je napisao: Ja sam uzeo za nijansu tamnije i naravno muške... ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Kako su ružne ove "prazne" farmerice.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Zex,20 min je proslo od kada si obecao fotku ![[smilie_girl_171.gif] [smilie_girl_171.gif]](./images/smilies/smilie_girl_171.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ma ne vredi... Slikao sam ih, ali nekako je mračno i ispale su potpuno bzvz na slici... Ne brini, poslaću ti foto sešn ako treba... Samo mi treba više svetla....
|
|
|
|
|
|