Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
hmm..da se cuva..ovde su zene opasne hhehhh i da sam ja jedina bezopasna 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Da se bezopsana,obuce. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Da stavi neki dekoltiran avatar, ima ona dobre ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) znam ja iz pouzdanih izvora
|
|
|
|
|
Vronsky
|
|

rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 20:21 Postovi: 348
|
Koliko je sati?
_________________ Bolje biti malo lud nego malo pametan
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Da ne siri dezinformacije. ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
*Twilight* je napisao: Da stavi neki dekoltiran avatar, ima ona dobre ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) znam ja iz pouzdanih izvora hahhaha.. nemoj taj rad vidis da ovaj gospodin oma pita kolko je sati Sad ce biti ja vas pozdravljam..vreme je za spavanje Draga, nemo tako naglo... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Vronsky
|
|

rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 20:21 Postovi: 348
|
Aj koleZinice po krznu...noć 
_________________ Bolje biti malo lud nego malo pametan
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
hmmmmmmmm.. jel to neki savet..ili???
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
da prihvati kompliment da je MACKA
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
|