Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ma mogu... Znaš ono kad kažu ''na slatkim je mukama'' Obično to pominju kada je neko u super situaciji, pa bira kako mu dolikuje...ima
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahaa,kao fora dve extra bombe devojke se zalepe za tebe a ti onda biras koju ces ,mislis mislis i na kraju uzmes obe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
E to... Zamisli neke dve vrh cure hoće sa mnom i ja na slatkim mukama između dve odaberem obe.... Super ti matematika Megi... heh... Poslušaću te nekad 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nemoj da su iz istog grada ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ne brini... To sam odmah uzeo u razmatranje... Šta misliš da nabavim još jedan broj za svaki slučaj ? he
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahaha mozes koliko hoces, ali dobro izaberi,jer ako su sponzoruse,bojim se da ces ostati bez koze na ledjima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Neće mene sponzoruše Megi... Nikada me nisu ni htele... Ja ne mogu da ih isfinansiram i one ni ne pokušavaju... hah Ma i da imam puno love, ne bi me privlačile... Sve su na isti kalup... plave, peglana kosa, nadogradnja, cirkoni, nešto tigrasto na sebi i prazna lobanja... Na tak'e se ne palim
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) dobro je e evo sad kod mene kisa pada pada
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jel počela..aaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
iskraaaaaaaaa ti si krivaaaaaaaa ahahah zbog tvog pisanja danas;))
|
|
|
|
|
|