Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Coca Cola Sprite Coca Cola
Energetska pica?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Uf, ne pijem energetska pića, ali neka bude ovako :
Red Bull Shark Guarana
Zdravo Megi....
predmeta u osnovnoj školi
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Likovno Istorija Geografija
Pozz zex ,kako si...
SLOVA?
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ž E X Super sam Megi. Pravio sam pauzu od foruma, pa sam se na kraju rešio da dolazim ovde. Tamo mi ne pada na pamet. Inače sve funkcioniše i mogu ti reći da sam extra raspoložen što želim i tebi  Kako je kod tebe ? Jel' si okej ? @tema : TELEVIZIJSKE EMISIJE
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
E i kod mene super, drago mi je. Pa slicni su forumi, ali ovaj se menja , vidim da sve manje lici na staru srb a i lepo mi ovde pisati...Tebi? samo treba malo vise clanova ali potrudit cemo se ja ima da zovem sutra celo selo ahahah
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ja sam ovde rešio da dolazim samo iz razloga što ne mogu da gledam neke budaletine (znaš i sama koje) kako se višestruko kloniraju i upropaste sve na šta nalete. Ovde je koliko-toliko bolja atmosfera i verujem da će tako i ostati. Iskreno, smorio me onaj forum samo tako. Smanjio sam odlaske na net u globalu, tako da sam pravio forumsku pauzu od više meseci. Drago mi je da si i ti super. E sad... Odgovori na zadato TELEVIZIJSKE EMISIJE
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vece sa ivANOM iVANOVICEM i NEMAM VISE SLAO GLEDAM TV
pA VIDELA SAM da te dugo nije bilo a super sad sto svracas , ide zima pa smoor nema se sta raditi
evo novo:
KUCNA APARATA?
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Naravno. Celo leto sam proveo vani, tako da mi je forum bio na samom kraju pameti. Zimi je super. Pucka šporetac, pada sneg, a ja nešto žderem ispred monitora i kuckam na forumu. Ima li šta lepše mikser usisivač blender youtube lika ? (Savo iz Kikinde, Onaj cigo Veliki DrMr... Na to mislim ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) )
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Stojan Savo I ona ludaca dobicete ratLUK Glumice domace?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Branka Katić Nataša Ninković Anica Dobra