Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: ahaha nece, ne boj se Megi obično odlepi kada stavi avatar sličan ovom... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ma onaj stari je bio bolji,ali slicno odelo:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Nema ga nigde.... Tražio sam ga na google-u i nema šanse da ga nađem... Sećam se da sam davno u nekoj pretrazi našao onaj avatar, ali nema šeme da se setim šta sam kucao.... Joj, kako sam se samo smejao kada sam te prvi put video sa onim avatarom... haha
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
mislim da sam na google kucala Slavujka....i da je to tada izbacilo
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Evo šta izlazi kada ukucam Slavujka....  Hah, ova mi liči na onu što si htela da je dovedeš na forum.... Znaš ona što se slikala u kadi punoj prljave vode napolju ? Đesika, ne znam tačno kako se zvala...joj
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ta moze spagu uraditi .mozda simonida fen pejdj ,ali nema vise te stranice,bas steta
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
hAHAHAHA Pobrkao sam... Ovo je Đesika,....  Šteta za Simonidu, baš je bila potencijal... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: pukla ova She ko kokica jbt  sta sad koji k***c ti hoces majke ti? odakle ti pada na pamet da zbog jednog ili dva prezenta mozes da delis kvalifikacije? aj mars!!!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: Molena je napisao: pukla ova She ko kokica jbt  sta sad koji k***c ti hoces majke ti? odakle ti pada na pamet da zbog jednog ili dva prezenta mozes da delis kvalifikacije? aj mars!!! šta ti je ?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|