|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
niko ne zna kako Chuck izgleda..mozda me i osvojio 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pomolilo se sunašce ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jeste, dosla sam 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
''Mogao sam čuti zvuk gitare i buku mase čak prije nego što smo otvorili vrata. Unutra, bilo je teško naći mjesto za stajanje. Salvete su lepršale kroz bar, žene plesale na stolovima, a muškarci se vješali jedni drugima oko vrata - neki su tako iskazivali naklonost, drugi održavali ravnotežu.
Ljudi su prestajali pjevati samo da bi nazdravili - kucnuli se čašama i povikali: 'Živeli!' Zatekao sam se na Zvezdari, u kafani 'Ona moja', a pjevač je - uz klarinet, violinu i harmoniku - redao narodne pjesme, dok je cijeli bar pjevao.
Nisam znao riječi, ali nema veze - skoro svaka srpska narodna pjesma, rečeno mi je, uvijek je o iste dve stvari - piću i ženama“, smatra novinar BBC-a.
A to mu je na kraju potvrdio i jedan njegov beogradski prijatelj: ''Ova pjesma je kao svaka druga. Žena ga je ostavila, pa on pije”,
naletih na neki clanak o nocnom zivotu u Beogradu, pa samo dio da vam prenesem.
i jos jedan dio :
''Još nisam siguran da li piju da bi slušali turbofolk ili slušaju turbofolk da bi pili, ali u svakom slučaju - provod je dobar”, zaključak je objavljene reportaže BBC Travela o noćnom životu u Beogradu, glavnom gradu Srbije.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
što mi lepo pa samo pevam ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
''SkinneePix, nova aplikacija za 'selfies' za iPhone i Androide osigurava mršaviji izgled lica i može umjetno "skinuti" dva do šest kilograma sa slike lica.
Kamere dodaju na težini, a kad se sami slikate suočeni ste i s lošom rasvjetom i s lošim kutovima i preblizim objektivom te mnogo drugih faktora zbog kojih ljudi smatraju da ih te fotografije ne prikazuju vjerno, kaže Susan Green iz tvrtke Pretty Smart Women koja je izradila aplikaciju.
Neki kritičari smatraju da aplikacija koja košta dva dolara i koja funkcionira samo kod snimaka jedne osobe može poticati nezdrave doživljaje vlastita tijela i mogla bi pridonijeti razvoju poremećaja prehrane.''
Gdje je sada i sto se sada ne oglasi APA ili ti americka psihijatrijska asocijacija...imaju oni misljenje o svemu. Prvo naprave nesto na sta navuku narod i onda ih proglase ludim..Mars stoko !!!!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Mogu misliti koliko će debelih Amerikanki kliknuti na download u momentu dok budu ispijali treći šejk i dok budu žvakali Big Mac... 2$ nije ništa, a užitak dok gledaš sopstvenu lažnu sliku na Facebooku je neprocenjiv... Svaka čast ovom liku koji je osmislio ovu aplikaciju... Ovce se šišaju i to podržavam
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
I dakle sta zakljucujemoooo......slike vise ne govore od 1000 reci:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Slike sada govore oko 800 reči, u zavisnosti koliko te ova aplikacija učini mršavijom... heh 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
samo procitah neke gluposti
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 79 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|