Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kažu da su levoruki ljudi jako maštoviti, pa možda ponekad i preteram u svojim teorijama... heh Dobro je da si van opasnosti.. Čuo sam i da hara Ebola u tim krajevima, pa se nadam da se čuvaš. P.S. Znam da ti zvučim paranoično, da Žex pojma nema pravo stanje stvari u Kinšasi, ali razumi me... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahaha..razumijem i bas je lijepo da brines  ma kakva Ebola...ne hara ovdje, citala sam i ja o tome..u Senegalu ako se ne varam. A stvarno je tesko opisati stvarno stanje..definitivo svi imamo pogresnu predodzbu i sliku..imala sma je i ja prije nego sam dosla ovdje, sada sam tu vec vise od 16 mjeseci ... u jbt 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Eto, podsetila si se koliko si vremena tamo... K'o dlanom o dlan... Ima li tamo mirotvoraca iz Srbije ? Čuo sam da idu i tamo.... Ma svi mi imamo nekakve predrasude koje se obično sruše. Sve je to zbog neznanja, ali tu smo da naučimo nešto novo
Kritikujem Žexa i Molenu jer imaju nepotrebne predrasude... heh
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma ne zasluzujemo nikakvu kritiku..onako je kako nam se servira. Krritikujemo one koji nam serviraju pogresnu sliku  Ima mirotvoraca iz Srbije dosta, od zemalja bivse Juge najvise ih je iz Srbije koji su u UN....iako ih ima i iz drugih nasih drzava i svi se skupa druze. I mene nekada pozovu na neku ''domacu'' zabavu koju organiziraju 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Hah, mogu misliti kakve su to žurke...Verovatno fruva Ceca i Miroslav Ilić dok Kongoanci iz obližnje prašnjave ulice sa teškoćom pokušavaju da otpevaju '''Božaunsveuna ženou sveu ču da ti damm''
Kritikujem srpske mirotvorce što te češće ne zovu na zabavu... Ne znaju oni šta propuštaju ;:)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne ne....meni ne nedostaju takve zabave uglavnom su svi dosadni,iako se napijemo svakako hahah, njima nedostaju moje zabave , i ono kako se ja ovdje zabavljam ..ali oni ne mogu, UN ima pravila heheh  i nisu samo narodnjaci odmah da ti kazem...prvo smo svi fokusirani na hranu, jer se pripremi domaca klopa..ona nasa, pa bude i sarme i cevapcica haha..poslije na rakiju, a onda u neka doba i na sevdah ebat ga... Neki dan stojim ispred mjesta gdje idem na sport..i ispred je strazar pored mene i ja cekam nekoga, i odjednom cujem EKV svira..eee jbt EKV...kad njemu zvoni telefon tako hahahahaha...cudom se nisam mogla nacuditi 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Čekaj bre... Ne kapiram te sada... Čuvar Crnac ili čuvar Balkanac ? EKV je grupa za sva vremena, a mogu misliti kako si reagovala kada si u sred Kinšase čula verovatno ''Par godina za nas''
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Cuvar crnac hahaha...oni sto su na ulazu uglavnom i otvaraju i zatvaraju kapije 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Mora da mu je neko naš prebacio pesmu... Ne vidim drugu logiku... Hahah.... Sećaš li se koja je melodija bila ?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
'..ovo je zemlja za nassss, ovo je zemlja za sve nase ljude ...'  hahaha...pa vjerovatno je to, nema sta drugo biti. ili mu je neko nas poklonio telefon u kojem je bilo nase muzike a njemu se to svidjelo.
|
|
|
|
|
|