Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
jesi čitao kakvi smo ortaci bili ja i trile ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
vuja kojic je napisao: Ophisaurus je napisao: Izlistao sam ovih dana Forum unazad do samog početka- stvarno ima finog sveta. Megi, da te nema valjalo bi te izmisliti. jesi stigo do velikog praska ? Ti ako nastaviš da se zajebavaš ovako, tvoj grad nikad neće dobiti Olimpijadu ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Ophisaurus je napisao: vuja kojic je napisao: Ophisaurus je napisao: Izlistao sam ovih dana Forum unazad do samog početka- stvarno ima finog sveta. Megi, da te nema valjalo bi te izmisliti. jesi stigo do velikog praska ? Ti ako nastaviš da se zajebavaš ovako, tvoj grad nikad neće dobiti Olimpijadu ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) molićeš me ti za karte ako nastaviš da zezaš
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
[/quote]molićeš me ti za karte ako nastaviš da zezaš[/quote] To si mi dužan za onaj kluč ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Ophisaurus je napisao: molićeš me ti za karte ako nastaviš da zezaš[/quote] To si mi dužan za onaj kluč ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) [/quote]dobićeš za to dve za hokej
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46193
|
POhvaljujem Vuju i Ophija...vode interesantne razgovore... 
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Senka je napisao: POhvaljujem Vuju i Ophija...vode interesantne razgovore...  jel smo sad forumski par ?
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vuja kojic je napisao: Senka je napisao: POhvaljujem Vuju i Ophija...vode interesantne razgovore...  jel smo sad forumski par ? to će Pitt da kaze ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|