Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nemam para, nemam posao, nemam dečka… Ma nemam šta nemam!!! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sta kazes?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kako kome 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
meni? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kada ulovi neko vremena ako hoce da procita.... Internetom je počelo kružiti pismo sa potpisom Ajdina Tinjaka, usmjereno na adresu ekipe emisije „Mythbusters“. Pismo prenosimo u cjelosti bez izmjena.
link http://www.6yka.com/novost/52183/pismo- ... usters-ima
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
senka da si mi smesta obrisalasa spomenara poslednji post ne zelim postove Megi simpson na svom spomenaru ali posto je ona ne gluva nego luda valjda ima neka administracija ovde da me stiti 
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: valjda ima neka administracija ovde da me stiti  ima u ludnici ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
za sve koji su se brinuli za mene i poslali mi 17 privatnih poruka,da kažem ovde da sam dobro, ne brinite ko je pustio neku suzu što sam nedostajao vuja će uzvratiti poljupcem makar to bio i pitt malo sam politički angažovan, pa kad pobedimo vraćam se sa značkom partije na reveru mog teget plavog sakoa pozdrav svima i budite mi dobri ko što ste uvek bili pišemo se !
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma nema se više šta reći