Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
preiskusno ste vi društvo za mene o tome sad razmišljam
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vuki ja i ti ne pisemo o istim stvarima... tracarom te nisam nazvala kao ni jebacicom...ne znam da jesam...a ako sam napisala i ti si shvatila kao salu znaci da sam napisala na saljiv nacin.Da sam mislila ozbiljno znala bi itekako! Rekla sam sto sam imala reci....a pojam ''kesa'' je vezan za privatnu prepisku i ja znam da nije bio saljiv nego je bio uvredljiv....ali nebitno. Sta sma imala reci rekla sam...isto tako znam da se neke stvari nece promjeniti jer je to nemoguce ovdje.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
to ti je tako kad se privatno prepiskuješ
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pametno zboris kao i uvijek Slobodane:)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
zato se ja rijetko s kim prepiskujem gotovo ni s kim, osim... kuiš
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne kuzim....sa mnom nisi ali s kim god da si..sretno Slobodane hahaha
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
da, da... s tobom se nisam formirajmo tuđe mišljenje
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja ti kazem...mozes sta hoces  kad si ovca onda posebno
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Ovako...izvinjavam se što sad upadam u prepisku između Molene i Vučice...ali moram jer mi je u ovom drugom postu nešto zapelo za oko...elem... Molena,ako je taj neki izraz 'kesa',za koji ni ne znam šta znači,samo pretpostavljam da je uvredljiv...dakle,ako je to iz neke vaše privatne prepiske...onda nije red da to iznosiš ovde na forum... Davno smo raščistili da je iznošenje privatnih prepiski,ili detalja iz istih,na forum,zabranjeno.
|
|
Picard
|
|

P

|
sve sam bio, ovca nikada samo sam čekao kad će Senka uletit' 
|
|
|