Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Mislim da je zoves Roala. Aj,uzimajte vino,ne placa se. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
*Twilight* je napisao: [zenskismeh.gif] evo neko konacno i da otori kafanu a ja i Koala locemo kafu (joj ja ne mogu ovo Koala, navikla sam na nju od kada je znam samo na jedno) hahahahahhahaha...na sta si bre navikla.. i cek.. pises mi konfuzno...sta si ti maznula pre kafe..aaa ![[yessss.gif] [yessss.gif]](./images/smilies/yessss.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Bubi je napisao: Mislim da je zoves Roala. Aj,uzimajte vino,ne placa se. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ma jok..obicno sve sto se ne placa na kraju ispadne mnogo skuplje.. daj ti nama nesto sto se placa...i reci kolko kosta..ja castim ps..TW..pa makar kostalo ko ono pivo..duplo skuplje ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Bubi nista se ne sikiraj Rakel je navikla da placa pivo i po 2.5 evra E to sam navikla da si Rakel a ne Koala ako se neljutis ja cu tako ako ne ja cu da se navikavam
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Pa,nije skupo to pivo il' mozda jeste? ![[55555.gif] [55555.gif]](./images/smilies/55555.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
*Twilight* je napisao: Bubi nista se ne sikiraj Rakel je navikla da placa pivo i po 2.5 evra E to sam navikla da si Rakel a ne Koala ako se neljutis ja cu tako ako ne ja cu da se navikavam ma opusteno..zasto bih se ljutila... To KoaLa, znas zasto je....a sigurno nije da bih se krila od nekoga..tako da..slobodno draga moja..kako god tebi odgovara
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Bubi je napisao: Pa,nije skupo to pivo il' mozda jeste? ![[55555.gif] [55555.gif]](./images/smilies/55555.gif) ma dzabe je... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Dobe,kome ja onu hranu postavih? Ni hvala ne rekoste. ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
eeee..Bem ti budalu.. Stavila drugu turu kafe..tj vodu za kafu......iii...osecam sad nesto smrdi.. Bozeeeeeeeee..izgorela dzezva..sporet se usijao.. Katastrofaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|