Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 04 Jul 2025, 07:46

Autoru Poruka
Senka
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 02 Mar 2014, 22:54
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Ma ako je i šteta za mene,opet mi nimalo nije žao...nisam rođena da ispravljam krive Drine po Africi...uopšte me ne privlači ništa od toga...
Mogu to vidjeti jedino na fotkama... [stomitesko.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 02 Mar 2014, 23:07
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Hahaha. Nije stvar ispravljanja krivih drina ili sta vec....ali ne moze svako ni da shvati niti ocekujem.
Ono sto znam je da se u Africu tako lako zaljubiti. Kao kod nas nema ovoga o cemu ja pisem!? Sve je to isto samo je princip, nijanske i nacin drugaciji. Africa je nesto u sto sam se brzo zaljubila bez obzira na sve...toliko lijepih situacija i ljudi sam upoznala da nikada , ali bas nikada necu pozaliti ni za jednim danom ovdje. To je iskustvo koje nema cijenu i koje ne mozes steci ni kod nas, a ni u jednoj ''modernoj'' zemlji.

Uglavnom Megi hahaa...ima brakova, jbg , desi se i ljubav sto je normalno. Tesko je tu odmah vjerovati u tu ljubav jer uvijek mislis da postoji interes jer bi mnogi od njih voljeli zapaliti i docepati se Europe..najbezbolniji i jednostavniji nacin je preko zena.
Slatkorjecivi su i romantici veliki...cak i previse po mom ukusu. Naravno da ti se upucavaju...posebno kada si vani pa pleses...Njima je zanimljivo vidjeti bijelu zenu koja plese tu njihovu famoznu sexy rumbu...onda ti automatski prilaze, pokusavaju da ti kao pokazu neki korak, da te stisnu, nesto ti na uho sapnu hahaha...smijesni su. Nisu agresivni to je ono sto je najvaznije...ali ne odustaju lako, uh!

Inace nije pozeljno vidjeti u javnosti par da se ljubi ili pokazuje njeznost. To je nekulturno haha. Kakav paradoks s obzirom na cinjenicu koliko se seksaju.
Ali im s emuskarci drze za ruke i to je neka gesta kao normalna..kao mi kad smo bili klinci pa se drzis za rukice sa ostalom djecicom. Tako kod njih muskarci setaju cestom..ali je pederluk kaznjiv i postoji mogucnost da osvanes mrtav. Mozes se i ponasati kao peder i oni to opravdavaju hormonima, i sve je ok dok te ne uhvate.
Ala si me ispitala veceras hahaha...ali si mi skratila vece. ;)

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 02 Mar 2014, 23:14
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Ma zanimljivo je citati sve sto napises, ali stvarno.
Tako da hvala na odgovorima, bice pitanja jos sigurno, ali kad postavis nove fotografije:))

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 07 Mar 2014, 22:41
Korisnikov avatar
*VIP*

Ova zena radi u ovoj prodavnici....ovo na drugoj slici je prodavnica pored nje, a ova dole toci vodu na cesmi koju poslije prodaje.
Napravit ce koji krug u tom naselju, i zaraditi dva dolara. Inace je to opasno skroz iako se njihov organizam navikao na tu vodu, ali generalno voda nije zdrava za pice i ne bi ni oni smjeli piti vodu sa cesme, trebali bi je kupovati....ali muka natjera covjeka na svasta...nazalost.

Slika

Slika

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 07 Mar 2014, 22:43
Korisnikov avatar
*VIP*

moto taksisti na svakom koraku hehe...ili ih sada posebno primjecujem [001_smile.gif]

Slika

Slika

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 07 Mar 2014, 22:46
Korisnikov avatar
*VIP*

nadam se da ce muski dio forumasa biti zadovoljan...dala sam sve do sebe i jos uvijek ne odustajem [treptrep.gif]

Slika

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 07 Mar 2014, 22:57
Korisnikov avatar
*VIP*

kokos mladici....izgleda tako primamljivo jako ovaj narezani kokos...ali zaljevaju onom vodom sto zena toci na prvoj slici.
Citavi kokosi su ok...ukusni su, ali od tog nekog prvog mlijeka iz njega kada ga ''razvalis'' sam ocekivala vise.

Slika

Slika

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 08 Mar 2014, 00:43
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

obaožavam šareniš od slika...
život uhvaćen u jednoj slici... i divne su...
i svaka ima svoju priči...
i svaka ima svoj miris...
a znaš da mirise prosto omirišem hheheheh [pusicica.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 08 Mar 2014, 10:18
Korisnikov avatar
*VIP*

Hvala Vuki [pusicica.gif] ...bas svaka ima svoju pricu i svaka ima svoj miris....a ne mogu prenijeti sve price, a mirise pogotovu..ko zna osjetit ce ;)

Zipa reklame :D i naravno frajera na reklami haha ..jos malo šarenila hahah.

Slika

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 08 Mar 2014, 10:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

Kao i uvek fotografije su ti fantastične

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu