Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
...kako mi je forum dosadio nemoguce..dosadno je jako, ali sta da se radi neee 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Razmisljam kako Molena nije jedina koja je napisala da joj forum dosadan:)) Bas ih dosta u poslednje vreme pisalo, pa nista uhvatite se pod ruku i idite na neki drugi, mozda ima zanimljivijih:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
...da li da stavim onaj karmin, hmmm bolje NE Bacicu ga. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ama necu da idem nigdje Megi samo me nervira pasivnost sa svih strana....posebno od 'odgovornih'. a imam pravo reci da je dosadno, a najvise mislim na to da se slabo pise....eno Vuki postavila te tekstove na sexu...gori sve hehe.ima i pametnog ima i smijesnog...za svakog ponesto. Mnogi procitali niko da bubne neki komentar...to ti kazem...sta je vise u pm..jos se stidimo sta li.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ma nema šansonjere dda spavakm ima da gledam film i tačka
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma znam molena,imas pravo,naravno:)) Ali mene to bas istinski nervira kad neko napise DOSADNO ahahahah sorry ali da, slazem se sa tobom....ja bih pisala,ali bolje prvo nek pisu stariji-pametniji-iskusniji ja cu citam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ti slike kaci 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
da, kaomojne sramotne pa da me senka brise i onda mi se ne povecava broj postova,jok mori
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma jok...imas tamo one zivotinjice, jelene i ostala cudesa a mozes i guze,sise,cvjetove, sesire...to je bas uber cool zanimljivo i svi to prate i citaju..pardon gledaju 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ni da mi plate, vjeruj mi to je dosadnoooo, msm mogu da oslikam ali samo nekad,kad mi nadodje:))
|
|
|
|
|
|