Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
....nista ne kapiras i super ti sto je tako.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...vas boli glava a ne smete nista piti
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
MeGi je napisao: ...vas boli glava a ne smete nista piti Ако не можеш да пијеш, онда вежи ракијаву облогу. Алкохол испарава, па хлади и смањи бол... Мож и да спаваш с облогом. Не смета. Само ујутру плакни главу, да те комшије не гледају разроко.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
.. sve forumaše nabijem u kafanu i zaključam ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vidi Mojne Prodigy,al ofarban u zeleno k'o Dennis Rodman
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
opet burek
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Trile je napisao: opet burek Мож да понесеш шерпицу подварка од куће. Имам колегу из суседне канцеларије који подварак фруштукује трипут недељно. Као салату убије минимум главицу бела лука. Само врушти (То против високог притиска). На бели лукац се осећају два спрата изнад и два испод. Гарантовано не долазе странке да се жале. Шеф шаље предмете по Жики куриру, који је увек "од синоћ" и не осећа ништа, само мирису лука дода арому џибре. Тих дана држим отворена сва три крила прозора, чак и када Први Потпредседник спашава децу на завејаном аутопуту, илити прузи, зависи дал дува северац или кошава... Једино тако се белац мање осећа, убије га мраз. Мало је незгодно кад голуб Пера улети кроз прозор да покупи мрве од мог жу-жуа или сендвича, а успут фикне гованце на неки предмет приспео од генералног. То из поштовања... Ал, боже мој.... ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
ooooo te svrbi nos, bice belaja ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
kad je zaljubipkanosti čudesnooooooooo ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Вучица je napisao: kad je zalju BIPkanosti čudesnooooooooo ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Исти случај и с мен. Само сам ја заљу ЛАВкан. Обично обноћ. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|