Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
koncic
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Molena je napisao: Mojne je napisao: Molena primećeno je da mi u zadnje vreme mnogo laskaš, prija mi to, da, ali da bi mi dokazala da nisi mutant pošalji mi tvoju golišavu sličicu na pp  Mojne nadam se da je jos i primjeceno da te obozavam hahahahahah da bih dokazala da nisam mutant hahahha  .... jooooooj, dogovoreno evo Trile ce ti poslati...ima on par komada ali me ljuti sto sumnjas da imam nesto zajednicko sa mutantimamislio sam na tvoju agresivnu polovinu mozga da, bio sam na mnogim forumima ali takav psiho napad nikad nisam doživeo sa tvoje strane kao kod male plave na opuštenom forumu i ovde posle pisanja Mad-a NO, IPAK POZDRAVLJAM TVOJU LEPŠU POLOVINU MOZGA I NADAM SE POBEDI ISTOG ENDE
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mojne…ovo nije prvi put i prije si vec pominjao tu neku malu plavu….razjasnimo to. Da ti odmah kazem…nisam ni na jednom drugom forumu ovakvog karaktera..ovo je jedan i jedini…Na nekim portalima komentiram tekstove, ali nema me na drugim forumima...ne pisem nigdje osim ovdje. Znaci nemam pojma ko je mala plava niti znam da postoji neki forum gdje je ta mala plava….znaci veze nemam. Za ovaj agresivni dio mozga hahaha…ako ti tako mislis, iako se ne sjecam da sam te napala ijednom na forumu… Ali znas kako, gledao si vjerovatno ‘mi nismo andjeli’…svi mi imamo andjela i djavlica..na ramenu ili u mozgu…I lakse je primjetiti tudjeg nego svog, istina….I ja navijam za ono sto i ti navijas ( andjela - lepsu polovinu mozga )…borba je, to znas i sam hehe. Hvala ti.... i dalje te isto obozavam ENDE 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Molena je napisao: Mojne…ovo nije prvi put i prije si vec pominjao tu neku malu plavu….razjasnimo to. Da ti odmah kazem…nisam ni na jednom drugom forumu ovakvog karaktera..ovo je jedan i jedini…Na nekim portalima komentiram tekstove, ali nema me na drugim forumima...ne pisem nigdje osim ovdje. Znaci nemam pojma ko je mala plava niti znam da postoji neki forum gdje je ta mala plava….znaci veze nemam. Za ovaj agresivni dio mozga hahaha…ako ti tako mislis, iako se ne sjecam da sam te napala ijednom na forumu… Ali znas kako, gledao si vjerovatno ‘mi nismo andjeli’…svi mi imamo andjela i djavlica..na ramenu ili u mozgu…I lakse je primjetiti tudjeg nego svog, istina….I ja navijam za ono sto i ti navijas ( andjela - lepsu polovinu mozga )…borba je, to znas i sam hehe. Hvala ti.... i dalje te isto obozavam ENDE  ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ok priznajem Molena je moja zena eto vam sad godinama smo vas vozali, sad je tome kraj
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
eto ga sad a ja morala da ćutim sve vreme ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ko mi kriv kad obečavam da ćutim tupson a lepo sam mogla muštuluk ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahhaha pohvaljujem Trileta na iskrenosti Vuki kakav mustuluk..poalji mi na pp da ga ja ugrabim 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Molena, ne moras vise tako... sad ce svejedno svima da dodje iz dupeta u glavu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vrijeme je i bilo budimo realni
|
|
|
|
|
|