Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 03 Jul 2025, 09:12

Autoru Poruka
Trile
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 18 Feb 2014, 00:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

gas gas, turbo je masina
sta sta bi ti ?

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 18 Feb 2014, 00:26
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

a jbg Molena...
To je zivot. inace Afrika je najbogatiji kontinent ali kako bi Britanija, Francuska, Nemacka i ostale kolonijalne sile zivele sa ovakvim standardom? Najzalosnije je sto su i danas drzave Afrike kolonije. Samo se kolonijalizam malo demokratizovao, napravili su im puteve, skole i bolnice pa se pljacka demokratski.
Zao mi je sto nisam sacuvao slike iz Kaira, grad sa preko 25 miliona stanovnika, sta je ono zivoteeeee... Tuga. A to je glavni grad Egipta. Zemlja koja ima sve, naftu, gas, more... Beda. Takva istorija, takva kultura a danas ocaj...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 18 Feb 2014, 00:27
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

ahaaa to....vozac je vozio, nisam ja
puteve ne mogu ni da opisem..nije bilo moguce drzati aparat mirno u rukama..te sporedne puteve...ne ovu cestu.

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 18 Feb 2014, 00:27
Korisnikov avatar
rang
rang

pazi njega sto pametuje

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 18 Feb 2014, 00:31
Korisnikov avatar
*VIP*

casual je napisao:
a jbg Molena...
To je zivot. inace Afrika je najbogatiji kontinent ali kako bi Britanija, Francuska, Nemacka i ostale kolonijalne sile zivele sa ovakvim standardom? Najzalosnije je sto su i danas drzave Afrike kolonije. Samo se kolonijalizam malo demokratizovao, napravili su im puteve, skole i bolnice pa se pljacka demokratski.
Zao mi je sto nisam sacuvao slike iz Kaira, grad sa preko 25 miliona stanovnika, sta je ono zivoteeeee... Tuga. A to je glavni grad Egipta. Zemlja koja ima sve, naftu, gas, more... Beda. Takva istorija, takva kultura a danas ocaj...

Sve si u pravu...kolonijalizacija i to...Ima ljudi koji su se odmakli, a i zavisi cija je kolonija iako se to u sustini i ne razlikuje mnogo.
Pa evo ti projekti kontroliranja vremena, tj vremenski uvijeta...ako je ovdje toliko potrebna kisa, zar s eoblaci ne mogu usmjeriti na Africu..mogu naravno, ali nekim silama to nije u interesu.

Dosta toga je vezano za mentalitet i standard...ima i onih koji imaju ali ne znaju drugacije, on ne primjecuje smece , prljavstinu i sve ostalo...ne zna za bolje.
On se cudi nama sto se mi toliko cudimo..i nije mu jasno....tesko ce se ovdje ista puno promjeniti za jako jako puno godina..
Sve je meni jasno, ali nekako tesko je ostati imun...zelis ne zelis, kad si tako blizu i osjecas i tu si...milion misli i razmisljanja te obuzme...jbg.

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 18 Feb 2014, 00:31
Korisnikov avatar
rang
rang

ćuj ovo
sad i ona pametuje

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 18 Feb 2014, 00:35
Korisnikov avatar
*VIP*

[pusicica.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 18 Feb 2014, 00:35
Korisnikov avatar
*VIP*

[pusicica.gif]

Vrh
Trile
Korisnikov avatar
rang
rang

malo mi tresu gume na 160
i nikako da to sredim

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: OkoLokoLe pa kroz moj objektiv...  |  Poslato: 18 Feb 2014, 00:36
Korisnikov avatar
rang
rang

dvaput je dvaput
to si htela da kazes

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu