Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kad shvatis da je Trile opsjednut wc-om
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ne WC-om koliko samobludom
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
reci nam jos malo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
to ti je ono rukom .. ma znas ti to i sama
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nisam sigurna da znam cijom rukom ?
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Kad se razocaras u "priajtelja" e mislim da te to bas opizdi postenom kao macola u celo
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: Kad se razocaras u "priajtelja" e mislim da te to bas opizdi postenom kao macola u celo cim si stavila to prijatelji pod znake navoda nesto ne stima....keep your smile ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Nikita je napisao: Kad se razocaras u "priajtelja" e mislim da te to bas opizdi postenom kao macola u celo ma ko diro da ga oma tepamo ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Molena pod znacima je jer sam mislila da mi je prijatelj...strasno se razocara covek kad ne vidi ono sto je mozda nekima ocigledno, danas mislim da ni ne postoji neko kome mozes verovati na rec ...svi izigravaju neko kvazi prijaeljstvo ...strasno kuda smo dogurali! Ali osmeh je uvek tu svima u inat . Ja se ne kajem nikad to je jos jedno iskustvo samo , znas ono idem , padnem , ustanem , namestim krunu, dignem bradu i produzim dalje ..... Iskrice hvala sto brines , sve je pod kontrolom ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kad konacno dodjes svom toplom domu