Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Lila je napisao: A sta kuca casti? Gratis samo subotom,posle ponoci. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
E onda ja ne mogu nista dobiti ali nije vazno. Laku noc .
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
gde je gazdaaaaaaaaaaaa!!!oću da se žalim! ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Trile je napisao: medvedić,, nemam sta da kazem bolje da idem, svi me teraju danas Ko mi je naljutio gazdu? Gazda vrati se,vrati seeeee Hoces i muziku? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
oćeš plesačice? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
I plesacice i pevacice. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Oooooo sto me zeza NETTTTTTTTTTT
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
jbt, ovako je nekad Bubi kukala hehehheheehehhehe
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
e bem te...dobro si došla sad kad ja idem... baci taj kompjuter u djubre...hahahahah ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
KoaLa je napisao: jbt, ovako je nekad Bubi kukala hehehheheehehhehe Nekad?? Ja kukam od jutros,ovo je strasno. ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
|