Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Estrella je napisao: Evo ti slatko. 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
DOBAR DAN
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Bubi kakav ovo prah ti delis, a???
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Imal' koja konobarica ovde ili je samoposluzenje... 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
A ne, nisam rekla da bi digla ruku isuvise ja sebe volim, no cinjenica je da bi cekic bio najefikasniji
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Just je napisao: A ne, nisam rekla da bi digla ruku isuvise ja sebe volim, no cinjenica je da bi cekic bio najefikasniji Pa ti digni nogu... A mozda i glava prodje ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
KoaLa je napisao: Bubi kakav ovo prah ti delis, a??? Pa,secer,zar se ne vidi? ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
KoaLa je napisao: Just je napisao: A ne, nisam rekla da bi digla ruku isuvise ja sebe volim, no cinjenica je da bi cekic bio najefikasniji Pa ti digni nogu... A mozda i glava prodje ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e ovo ti nije lose, mozda i upali, nikad se ne zna
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Just je napisao: KoaLa je napisao: Just je napisao: A ne, nisam rekla da bi digla ruku isuvise ja sebe volim, no cinjenica je da bi cekic bio najefikasniji Pa ti digni nogu... A mozda i glava prodje ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e ovo ti nije lose, mozda i upali, nikad se ne zna Sta mi rade u kafani. Pa,pocrkace ovi gosti,cekajuci na te noge. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
nece, ne brini, samo im ponesi alkohola