Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
koliko su klince opteretili sa postdiplomskim studijama. zavrse fakultet i nisu nista uradili. pravnicima je potrebna pravosudna akademija posle polozenog pravosudnog ispita, doktorima specijalizacija, tehnolozima specijaliacija za uzu struku, cirkus... znaci po zavrsetku fakulteta moraju da zavrse jos jedan. a onda u javnom sektoru posao dobijaju stranacki kadrovi sa diplomom privatnog fakulteta. u drzavnim organima iskljucivo stranacki kadrovi, gradskim i opstinskim da ne govorim...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
jesi se ti pravo uziveo u tu problematiku
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i mene zabrinjava..moram na doskolovavanje inace uzese ovi mladi sa papirima a bez iskustva sve poslove da bi stekli iskustvo spremni su raditi za 'nista' doslovno, i onda sa stecenim iskustvom i praksom se micu i traze nove poslove.... sada je poslodavcu isplativije ulagati u obuku mladih kadrova ,koji kroz obuku i rade a manje ih placaju
moja firma ima program koji se zove 'mladi strucnjaci' ... doslovno za klince koji tek zavrse fakultete obucava ih, pruza im priliku da uce, steknu iskustvo i poslije oni koji se pokazu ostaju da rade za manje pare nego postojeci koji su u firmi vec 10 godina ali bez dodatnih diploma i sa skroz drugacijim radnim navikama i pristupu poslu... danasnji nacini rada se mjenjaju brzinom svjetlosti, i mladom covjeku se lakse tome prilagoditi jer odrasta uz sve te nove promjene, lakse prihvata i uci...i sada svi poslodavci skoro potpisuju ugovore sa radnicima na 6 mjeseci...to im je isplativije i time osiguravaju sami sebe od slucaja tehnickih visaka i otpremnina ali zato radnik nikada ne zna i tesko mu je bilo sta planirati..ma sve otislo u Q
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Das forumasima ovoliko vremena da saberu, oduzmu, pomnoze, podele, izvade koren i da mi konacno daju glas za admina?Ma jok, boli njih one stvari za moju administraturu.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ако сам вијагра што ниам и цијалис а и камагра па да биднем 3 у 1 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: ако сам вијагра што ниам и цијалис а и камагра па да биднем 3 у 1 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ti si moja vijagra,bezobrazno piskaralo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
jel ima neko brufen od 400 boli me glava
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vuja kojic je napisao: jel ima neko brufen od 400 boli me glava ne pijem lekove ali bih te rado izmasirala da sam blize 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
bem ti provinciju dal da se naljutim na ćaleta što se vratio u jagodinu posle ovoga moram
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Gorštak
|
|

rang

Pridružio se: 06 Sep 2013, 21:00 Postovi: 609
|
hoću-neču-hoću-neću ...........................................................
|
|
|
|
|
|